Fabregas'tan al haberi!

İngiltere Ligi'nde bu sezon Chelsea ile ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Cesc Fabregas, Barcelona'dan ayrılması gündeme gelen Lionel Messi'nin takımından ayrılmayacağını söyledi.

NTV Spor 09.01.2015 - 17:55
Fabregas'tan al haberi!

Kaydettiği 258 golle İspanya Ligi'nin en golcü oyuncusu olan Lionel Messi'nin adının Chelsea ile anılmasını değerlendiren Fabregas, "Messi, Barça'da mutlu ve onlar da onun takımda olmasından dolayı memnun. Ayrılacağını zannetmiyorum" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde 75 gol kaydeden ve Devler Ligi'nin en skorer ismi olan Messi'yi Chelsea'ye gelmesi için kendisinin ikna etmeye çalıştığı haberleri yalanlayan Fabregas, "Bunları duyduğumda hayal kırıklığına uğradım. Bir oyuncunun sözleşmesiyle ilgili nasıl konuşabilirim. Ben sadece bir futbolcuyum" diye konuştu.

2004'ten bu yana formasını giydiği Barceno'da üstüste dört kez yılın futbolcusu ödülünü kazanan tek oyuncu da olmak üzere bir çok rekorun sahibi Messi'yle ilgili açıklamalarına devam eden Fabregas, "Messi, kendini mutlu eden şeyleri yapmaktan hoşlanıyor. Bir arkadaş ve futbolcu olarak onunla oynama şansı verilse bundan mutlu olurum" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...