"Messi, Ronaldo'dan daha iyi"

Rusya Teknik Direktörü Fabio Capello'ya göre Messi, Ronaldo'dan daha iyi bir futbolcu. Messi gibi bir oyuncuya sahip olmanın çok değerli olduğunu söyleyen Capello, FIFA Altın Top Ödülü'nün Cristiano Ronaldo'ya verilmesini de eleştirerek ödülü Neuer'in hakettiğini savundu.

NTV Spor 15.01.2015 - 15:19
"Messi, Ronaldo'dan daha iyi"

Cristiano Ronaldo - Lionel Messi rekabetine bir yorum da Rusya Teknik Direktörü Fabio Capello'dan geldi. Daha önce Real Madrid, Juventus, Roma ve Milan'ın başında görev alan deneyimli çalıştırıcıya göre Messi, Ronaldo'dan daha iyi bir futbolcu.

Arjantinli yıldızın performansını ve transfer dedikodularını değerlendiren Capello, "Messi, şu aralar Barcelona'da zor günler geçiriyor ancak yine de Ronaldo'dan daha iyi bir futbolcu. Atletico maçındaki performansını izledim. Maça kötü başladı ancak çok geçmeden kendine geldi ve harika bir maç çıkardı. Takımınızda Messi gibi bir oyuncu varsa onu başka bir takıma gönderemezsiniz" diye konuştu.

Capello, Altın Top Ödülü'nün Real Madridli yıldız Cristiano Ronaldo'ya gitmesini de eleştirdi. Dünya Kupası'nın olduğu yıllarda, bu ödülün kupayı kazanan takımdan bir oyuncuya verilmesi gerektiğini savunan Capello, Altın Top'u Manuel Neuer'in hakettiğini savundu.

Sayfa Yükleniyor...