"Falcao, Manchester'da kalmak istiyorsa..."

Manchester United menajeri Louis Van Gaal, takımda kiralık olarak forma giyen Radamel Falcao'ya uyarılarda bulundu. Van Gaal, Falcao'nun kalıcı bir sözleşme için, kendisini henüz kanıtlayamadığını ifade etti.

NTV Spor 16.01.2015 - 14:41
"Falcao, Manchester'da kalmak istiyorsa..."

Premier Lig'de son oynanan Southampton maçında, Radamel Falcao'yu kadroya dahi almayan Manchester United menajeri Louis Van Gaal, yıldız oyuncunun takımdaki geleceğini değerlendirdi. Van Gaal, kiralık olarak forma giyen Falcao'nun, 50 milyon sterlinlik satın alma opsiyonunu kullanıp kullanmayacakları sorusuna; "Falcao henüz kendisini kanıtlamadı" yanıtını verdi.

Falcao ile yaptıklarını sözleşmenin son derece açık olduğunu vurgulayan Van Gaal; "Kalmak istiyorsa, bana kendisini göstermek zorunda. Ben oyuncuların fiyatlarıyla değil; sahadaki performansı ile ilgileniyorum. Falcao henüz kendisini kanıtlayamadı. Ancak sezon bitmiş değil. Yani hala takımda kalma şansı var" dedi.
 
Falcao'nun menajeri Jorge Mendes, oyuncusunun Southampton maçında kadroya alınmaması üzerine; "Falcao gelecek sezon mutlaka büyük bir kulübün formasını giyecek. Ancak bu kulübün United olup olmayacağını bilmiyorum" demişti.

Sayfa Yükleniyor...