"Artık sahada daha agresifiz"

Galatasaraylı Felipe Melo, Alanya kampında açıklamalarda bulundu. Hamzaoğlu'nun gelişiyle sahada daha mücadeleci bir karaktere büründüklerini söyleyen Brezilyalı futbolcu, Galatasaray'ın uzun zamandır Fenerbahçe'yi deplasmanda yenememesinin hatırlatılması üzerine "Şampiyonluğu orada aldık biz. Bu 3 puandan daha fazla bir şey, biz orada bir zafer kutladık, kupa kaldırdık" şeklinde karşılık verdi.

NTV Spor 17.01.2015 - 14:58
"Artık sahada daha agresifiz"

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, Alanya kampında bir basın toplantısı düzenledi. Hamza Hamzaoğlu'nun gelişiyle takımda yaşananları anlatan Melo, her deplasmanın kendileri için aynı zorlukta olduğunu söyledi.

Yeni teknik direktörlerinin çok fazla şeyi değiştirmediğini söyleyen Melo, “Oyun mentalitesi olarak biz kendimizi değiştirdik. Artık daha çok koşuyoruz ve daha çok mücadele ediyoruz. Sahada daha agresifiz.” yorumunu yaptı.

"KADIKÖY'DE ŞAMPİYONLUĞU ALMAMIZ..."
Galatasaray'ın Kadıköy'de uzun zamandır Fenerbahçe'yi yenememesi hakkındaki soruya Melo, “Ben buna katılmıyorum, şampiyonluğu orada aldık biz. Bu 3 puandan daha fazla bir şey, biz orada bir zafer kutladık, kupa kaldırdık. Orada oynamak kendi evimizde oynamak gibi, Trabzon'da Beşiktaş'ta oynamak gibi. Biz orada bir şampiyonluk kazandık” karşılığını verdi.

"YENİ KURAL MOTİVASYONU ARTIRIR"
Yeni yabancı kuralının Türk futboluna olumlu yansıyacağını vurgulayan Felipe Melo, “Yeni kural herkes için artı bir motivasyon olabilir. Türkiye'ye iyi futbolcuların gelmesi, herkesin daha motive olmasını sağlar, genç oyuncuları geliştirir. Türkiye milli takımı için de daha iyi olacaktır. Çünkü yerli ve yabancı futbolcular arasındaki rekabet artacaktır. Ben de uzun süredir Türkiye'de oynayan bir futbolcu olarak milli takımın daha iyi seviyelere gelmesini isterim. Brezilya milli takımı forması giymemiş olsaydım, kesinlikle Türkiye için oynamak isterdim. Çünkü ben buraya aşık bir futbolcuyum. Türkiye'de çok huzurluyum.” sözlerini kullandı.

"TÜRKİYE İÇİN YÜREĞİMİ ORTAYA KOYARDIM"
Bir gazetecinin Mehmet Aurello'yu örnek vererek "Brezilya forması giymeseydiniz Türkiye formasını giymek ister miydiniz" sorusu üzerine Melo, şunları söyledi: "Brezilya'da altyapıda oynarken antrenörüm İspanya milli takımında oynamak için bana şans vermişti ancak kabul etmemiştim. Çocukluğumdan beri Brezilya'da oynamak istemiştim. Oynayacağınız yerin her zaman yüreğinizi ortaya koyacağınız bir milli takım olması gerekiyor. Eğer Brezilya'da milli takıma seçilmeseydim ve bugünlere gelseydim kesinlikle Türkiye'de oynamak isterdim çünkü buraya aşık oldum. Türkiye için yüreğimi ortaya koyardım."

"TFF ÇÖZMELİ"
Felıpe Melo son olarak stadların dolmamasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Brezilyalı futbolcu, "Derbilerde bile boşluklar oluşuyor. Benim Türkiye'de bildiğim, gördüğüm futbol sevgisi bu değil. Federasyon başkanı ve ekibinin bu sorunu düşünmesi ve çözmesi gerekir" dedi.

Sayfa Yükleniyor...