Fenerbahçe'de keyifli kamp!

Fenerbahçeli futbolcular Antalya kampında ayak golfü oynayarak stres attı. Yerli oyuncuların kazandığı maçta oldukça eğlenceli anlar yaşandı.

NTV Spor 18.01.2015 - 10:28
Fenerbahçe'de keyifli kamp!

Devre arası hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe'de, futbolcular golf topu yerine futbol topu kullanılarak oynanan FootGolf etkinliğine katıldı. 

Belek beldesinde kamp yaptıkları Regnum Carya Golf & Spa Resort'un sahasında yapılan ve teknik direktör İsmail Kartal'ın da yer aldığı etkinlikte, futbolcuların eğlenceli dakikalar geçirdiği gözlendi. Gökhan Gönül, Caner Erkin, Selçuk Şahin ve Uygar Mert Zeybek'ten oluşan takım, Meireles, Kuyt, Diego ve Kadlec'in yer aldığı takımı yendi.

Bu arada "bayrağa en yakın atış" ödülünü Gökhan Gönül alırken, "en uzun atış" yapan isim ise Uygar Mert Zeybek oldu.

Etkinliğin ardından kazanan takım adına gazetecilere açıklamalarda bulunan Selçuk Şahin, değişik bir aktivite olduğunu belirterek, "Diğer arkadaşlar da iyi mücadele etti ama bizim takımda çok yetenekli arkadaşlarımız var, onların sayesinde kazandık" dedi.

Carya Turizm Yatırımları AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Şafak Öztürk'e kazanan takıma ödül olarak verdiği bir haftalık konaklama nedeniyle teşekkür eden Şahin, "Gerçekten çok eğlendik. Kuyt, golfte çok iyi olduğu için taktiksel bir şeyler denedi ama biz Türk işi yaptık, gördük ve vurduk. Ben de normal golfte iyiyim ama ayak golfünü ilk kez oynadım. Buradaki golf hocaları Tuncelili, benim hemşehrim. Onlardan biraz taktik aldık. Etkinlik bizi iyi etkiledi ama diğer takımı nasıl etkiledi bilemem, çünkü biz kazandık" diye konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...