Aslan Antalya'da yaralı!

Galatasaray'da stoper sıkıntısı yaşanıyor. Sarı kırmızılı ekipte Koray Günter'in ardından Semih Kaya da sakatlandı.

NTV Spor 18.01.2015 - 16:26
Aslan Antalya'da yaralı!

Ligin ikinci yarısına Alanya'da hazırlanan sarı kırmızılı ekip sakatlıklardan yana şanssızlık yaşıyor. Royal Cup maçlarında Burak Yılmaz ve Koray Günter'den sonra Semih Kaya da sakatlık geçirdi. Semih'in sağ diz iç yan bağlarında esneme olduğu belirtildi.

Afrika Kupası'nda bulunan Chedjou'nun yokluğunda stoper bölgesinde alternatif sıkıntısı yaşayan sarı kırmızılı ekipte yaşanan sakatlıklar teknik heyeti düşündürüyor.

Hamza Hamzaoğlu, Hakan Balta, Melo ve genç stoper Emre Can Çoşkun'u o bölgede kullanacak.

Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası'nda 22 Ocak'ta Diyarbakır BB ile TT Arena'da karşılacak.

YENER İNCE: SEMİH'İN DURUMU MR'DAN SONRA BELLİ OLACAK
Galatasaray Kulübü Doktoru Yener İnce, sakatlıkları bulunan futbolcuların son durumları hakkında GS TV'ye açıklamalarda bulundu. İnce yaptığı açıklamada, "Saha ve zemin çok kötüydü. Pozisyonda sahanın azizliği sebebiyle Semih ayağını çekemedi ve rakip oyuncunun darbesiyle iç yan bağlarında gerilme meydana geldi. Durumu MR ve tetkiklerden sonra belli olacak" dedi.

"BURAK'IN ARKA ADALESİNDE KISMİ YIRTIK VAR"
Burak Yılmaz ve Koray Günter'in sakatlıkları hakkında da bilgi veren İnce, "Burak ve Koray'ın sakatlığına gelince; bizim UEFA'ya sağlık akreditasyonumuz var, yani Galatasaray UEFA'nın sağlık izleme içerisinde tek kulübüz. Biz bütün sağlık organizasyonlarını UEFA'nın standartlarına uygun yapıyoruz. Hepsi UEFA'yla paylaşılıyor, günlük olarak. O yüzden de, ortak bir dil kullanıyoruz.
Daha net anlaşılması için tekrar söylüyorum. Burak'ın arka adalesinde kısmi bir yırtık var. Ve bu yırtıkla beraber bir gerilme var. Tedavisini kısa sürede tamamlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bilimsel olarak 3-4 hafta gibi bir süre telaffuz edilmekle beraber, biz sürenin kısa sürede olması için elimizden geleni yapacağız. Biraz daha hafif olmak üzere Koray'ın da benzer bir sakatlığı var. Ona da aynı metodu uygulayacağız" şeklinde konuştu.


 

Sayfa Yükleniyor...