Kartal'dan umut dolu mesajlar!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Süper Lig'in ikinci yarısı öncesi umutlu mesajlar verdi. Kartal, ikinci devrede sahada daha dirençli ve savaşçı bir Fenerbahçe olacağını söyledi. Kartal ayrıca taraftardan da destek bekledi ve "Onlar şampiyonluk yolunda bizim her şeyimiz" dedi.

NTV Spor 19.01.2015 - 17:41
Kartal'dan umut dolu mesajlar!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, henüz hedefledikleri noktaya gelmediklerini, bu konuda oyuncuları ile bire bir görüşmeler yaptığını söyledi.

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan İsmail Kartal,  oyuncularının anternmanlarda istekli olmalarının kendisini mutlu ettiğini söyledi. İlk yarıda yapılan hatalarla ilgili  oyuncularıyla konuştuğunu aktaran Kartal, "Sezonun ilk devresindeki performans ve antrenman analizlerini gösterdik. Tam istediğimiz yerde olmasak da, istediğimiz yere yakınız" ifadelerini kullandı.

Kampta bireysel antrenmanlar üzerinde durduklarını belirten İsmail Kartal, "Şu ana kadar bunların karşılığını aldık. İkinci yarı daha fazla karşılığını alacağız" dedi.

Takımının ilk yarı istatistiklerinde genelde rakiplerinin önünde olduğunu belirten Fenerbahçe Teknik Direktörü, "İlk yarıdaki rakamları koruyacağımızı, zaman zaman da üzerine çıkabileceğimizi düşünüyorum. İkinci yarı daha dirençli, savaşçı ruhlu, tempolu olacağız" açıklamasını yaptı.

Oyuncularıyla ilişkilerinin samimi temellere dayandığını ifade eden İsmail Kartal, "Futbolcularımla yaptığımız işleri konuşuyor ve fikirlerini alıyorum. Şeffaf bir insanım, her şeyi insanların yüzüne karşı söylerim. Sesimi yükselterek onları pozitif yönde yönlendirdiğimi ve onları motive ettiğimi biliyorlar" diye konuştu.

İkinci yarıda Fenerbahçeli taraftarlardan destek isteyen Kartal, "Belki bu sezon zaman zaman vasat oynadık iyi oynamadık ama takımımız her geçen gün iyi oynuyor. İyi çalışıyoruz. Yükselen bir grafiğimiz var. Bizim onlara ihtiyacımız var. Onlar şampiyonluk yolunda bizim her şeyimiz. Onları mutlu etmek istiyoruz " dedi.

Sayfa Yükleniyor...