Odegaard Real'e çok yakın!

Geleceğin Messi’si olarak gösterilen 16 yaşındaki Martin Odegaard, Real Madrid ile anlaşmaya yakın! Gazeteler, Norveçli futbolcunun Real Madrid'in rezerv takımı Castilla'da forma giyip, A Takım ile antrenman yapacağını yazarken, Odegaard'ın babasının da Real Madrid'in teknik ekibinde görev alacağı belirtiliyor.

NTV Spor 19.01.2015 - 19:16
Odegaard Real'e çok yakın!

Son dönemde Avrupa'nın en çok konuşulan oyuncularından biri de Martin Odegaard... Henüz 15 yaşında Norveç Milli Takımı'nın formasını giyen Odegaard geleceğin Messi'si olarak gösteriliyor.

Durum böyle olunca Avrupa'nın pekçok büyük kulübü şimdiden geçen ay 16 yaşına basan Odegaard'ın peşine düştü. Geçtiğimiz haftalarda Odegaard'ın Bayern Münih ile sözleşme imzalayacağına kesin gözle bakılıyordu. Ancak İspanyol ve Norveç basınına göre genç oyuncu Real Madrid yolunda...

Gazeteler, Odegaard'ın Real Madrid'in rezerv takımı Castilla'da oynayacağını ancak A Takım ile antrenman yapacağını yazıyor. Buna göre Real Madrid yönetiminin Odegaard için yaklaşık 25 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği iddia ediliyor. Ayrıca, Odegaard'ın babası Hans Erik'e de Real Madrid'in teknik ekibine katılacağı belirtiliyor.

Daha önce Real Madrid A Takımı ile antrenmana da çıkan Odegaard'ın kısa süre içinde eflatun-beyazlılar ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Sayfa Yükleniyor...