Figo abartıldıklarını düşünüyor

Eski Portekizli futbolcu Figo, günümüz futbolunun devleri Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi'nin, rakipsizlik yüzünden abartıldığı görüşünde. Figo; "Benim dönemimde oynasalardı, Messi ile Ronaldo bu kadar konuşulmazdı" sözleriyle tartışma yarattı.

NTV Spor 20.01.2015 - 12:22
Figo abartıldıklarını düşünüyor

Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi, futbol dünyasının en büyük 2 ismi. Birçokları, Ronaldo ile Messi'nin, sadece oynadıkları dönemin değil; tüm zamanların en büyük futbolcularından olduğunu düşünüyor. Ancak Portekizli efsane Luis Figo onlardan biri değil...

Günümüzde, bu iki yıldıza rakip olabilecek bir oyuncunun çıkamadığını vurgulayan figo; "Günümüz futbolunda Ronaldo ile Messi'den daha çok fark yaratan başka bir oyuncu yok. Ancak ben oyunculuk dönemimde, muhtemelen onlardan daha iyi oyuncularla yanyana forma giyme şansı buldum. Ronaldo ile Messi benim dönemimde forma giyseydi, en iyi olarak anılmazdı" dedi.

Kendi döneminde Zinedine Zidane, efsane Brezilyalı forvet Ronaldo, Rivaldo gibi oyuncuların top koşturduğunu hatırlatan Figo, Messi ile Ronaldo'nun, henüz kendilerine rakip olabilecek başka bir oyuncu çıkmadığı için çok şanslı olduklarını iddia etti.

Sayfa Yükleniyor...