Trabzonspor bombayı patlattı!

Trabzonspor transfer bombasını patlattı. Bordo mavililer, Erkan Zengin ve menajeri ile görüşüp anlaştı.

NTV Spor 20.01.2015 - 17:12
Trabzonspor bombayı patlattı!

Trabzonspor, uzun süredir transferi için uğraş verdiği Eskişehirspor'un Türk asıllı İsveçli futbolcusu Erkan Zengin transferinde mutlu sona ulaştı. Bordo-mavili ekip, daha önce Türkiye'de Fenerbahçe'den başka bir takımın formasını giymeyeceğini açıklayan Erkan Zengin'in transferi için oyuncuyla anlaştı.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Ersun Yanal ile birlikte gittiği İsveç'te Erkan Zengin ve menajeriyle görüşüp anlaştı. Yanal ve Başkan Hacıosmanoğlu'nun Erkan'ın kafasındaki tüm soru işaretlerini kaldırdıkları ve başarılı futbolcunun bordo-mavili takıma gelmeye ikna olduğu belirtildi.

TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA GELDİ
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü  Yakup Aslan, Eskişehirsporlu Erkan Zengin'in Trabzonspor'da oynamayı kabul  ettiğini söyledi.
 
Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erkan Zengin ile yaptıkları  görüşmenin olumlu geçtiğini belirterek, "Dinlenmek ve düşünmek için  bizden süre  istemişti. Yaptığımız görüşmeler sonrasında da Trabzonspor'a gelmeyi kabul etti"  dedi.
 
ERKAN: "TRABZONSPOR'A İMZA ATTIM"
Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı Erkan Zengin, kulübün resmi facebook hesabından transferle ilgili açıklama yaptı. Erkan Zengin, transferin herkese hayırlı olmasını dilerken, "Ben de Trabzonspor'a imza attım. Çok büyük bir şehre, futbol tutkusu olan bir şehre geldim. Allah izin verirse hep beraber çok büyük başarılara imza atacağız" ifadelerini kullandı.

 

Sayfa Yükleniyor...