"Önce bize önerildiler"

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, bugünlerde Manchester United'da forma giyen Angel Di Maria ve Radamel Falcao'nun ilk olarak kendilerine önerildiğini açıkladı.

NTV Spor 21.01.2015 - 13:05
"Önce bize önerildiler"

Angel Di Maria ve Radamel Falcao, Chelsea'li olmanın kıyısından mı döndü?  

Chelsea Menajeri Jose Mourinho'ya göre bu sorunun yanıtı 'evet'...

Mourinho, aynı zamanda kendi menajeri olan Jorge Mendes'in, 2 oyuncuyu da ilk olarak kendilerine teklif ettiğini açıkladı. Mourinho hem takım içindeki dengeleri bozmamak hem de Finansal Fair-Play kriterlerine uymak adına transferlerin gerçekleşmediğini söyledi.

Bunun üzerine Mendes'in, 2 oyuncuyu da Manchester United'a götürdüğünü ifade eden Mourinho; "Bir oyuncuya Finansal Fair-Play kuralları nedeniyle yılda 9-10 milyon euro ödeyemeyiz. Bu kuralları olmasaydı da transfere onay vermezdim. Bir oyuncu 10 milyon euro kazanırken, diğerlerinin 3-4 milyon euro kazanması, takım içinde patlama yaratırdı" diye konuştu.

Manchester United, Premier Lig tarihinin en pahalı oyuncusu unvanını alan Angel Di Maria'yı kadrosuna katmak için yaklaşık 60 milyon sterlin bonservis bedeli ödedi. Monaco'dan kiralanan Falcao'nun da haftada 260 bin sterlin kazandığı söyleniyor.

Sayfa Yükleniyor...