Serdar Aziz defteri kapandı!

Galatasaray yönetimi, defansta yaşanan sakatlıklardan sonra transfer yapılıp yapılmayacağını görüştü. Yönetim kurulu toplantısında, yüksek bonservis bedeli ödenerek transfer yapılmaması kararlaştırıldı.

NTV Spor 21.01.2015 - 16:06
Serdar Aziz defteri kapandı!

Özellikle stoper bölgesinde sıkıntı yaşayan sarı-kırmızıllarda gözler yönetime çevrilmişti. Chedjou'nun Afrika Kupası'nda olması, Semih ve Koray'ın sakatlıkları camiayı huzursuz etmişti. TT Arena'daki toplantıda durum değerlendirmesi yapan yönetim, eldeki kadronun sezonun kalan kısmı için yeterli olacağı fikrinde birleşti.

Sarı kırmızılı kulüpte, sezon sonunda yerli oyuncuların fiyatlarının yabancı kuralından dolayı düşeceği hesaplanırken, kadroda kaliteli isimler olduğu düşüncesi hakim. Teknik direktör Hamzaoğlu'nun oyuncularla iletişimini oldukça beğenen yönetim, genç teknik adamın takımı başarıya taşıyacağına inanıyor.

Transferde ancak mali kriterlere uygun bir isim bulunursa adım atmak isteyen yönetim, Bursasporlu Serdar Aziz konusunda da girişimde bulunmayacak. Serdar için daha önce Bursaspor başkanı Recep Bölükbaşı ile görüşen Galatasaray başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, transferin sonuçlanmadığını belirtmişti.

Sayfa Yükleniyor...