Chelsea'de transfer hareketliliği!

Chelsea'de transfer hareketliliği yaşanıyor. Londra ekibi bu sezon fazla şans bulamayan Schurrle ve Salah'ı gönderip, Fiorentina'dan Cuadrado’yu transfer etmek istiyor.

NTV Spor 22.01.2015 - 12:43
Chelsea'de transfer hareketliliği!

Premier Lig lideri Chelsea, ara transferde gözünü Fiorentina'nın Kolombiyalı hücum oyuncusu Juan Cuadrado'ya dikti.

Sezon başında Manchester United ve Barcelona'nın transfer gündemine giren 26 yaşındaki futbolcuyla ciddi şekilde ilgilenen Chelsea, Fiorentina'ya 20.6 milyon Sterlin'lik transfer teklifi yaptı. Ancak İtalyan ekibi ilk teklifi reddetti. Chelsea'nin sözleşme fesih bedeli 26.8 milyon sterlin olan Kolombiyalı sağ kanat oyuncusunu kadrosuna katmak için yeni bir teklifle Fiorentina'nın kapısını çalması bekleniyor.

Londra kulübündeki transfer hareketliliği bununla da sınırlı değil. Menajer Mourinho'nun bu sezon çok fazla şans vermediği Andre Schurrle ile Mohamed Salah'ın kulüpten ayrılmaları gündemde... Schurrle ile en ciddi şekilde ilgilenen kulüp, Bundeslıga ekiplerinden Wolfsburg. Yeşil-beyazlıların Schurrle için 23 milyon sterlini gözden çıkardığı konuşuluyor. Mısırlı Mohamed Salah ile de Roma kulübü ilgileniyor. İngiliz basınına yansıyan haberlere göre Roma, Salah'ı kiralık olarak transfer etmek istiyor.

İngiltere'de ara transfer dönemi 2 Şubat Pazartesi günü sona eriyor.

Sayfa Yükleniyor...