"Olimpiyat'ta oynamadığımız sürece..."

Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Tolga Zengin, Antalya kampında basın toplantısı düzenledi.

NTV Spor 23.01.2015 - 14:28
"Olimpiyat'ta oynamadığımız sürece..."

Beşiktaş, pazartesi günü oynayacağı Gençlerbirliği maçıyla ikinci yarıyı açacak...

Siyah-beyazlı ekip, ikinci yarı öncesi hazırlıklarını Antalya'da sürdürürken, kaleci Tolga Zengin basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kendisi hakkında çıkan haberlere tepki gösteren Tolga, "Benim hakkımda, yaşamadığım görmediğim haberler çıktı. Benim için gece hayatı yazdılar. Bu haberleri yapan belli kişilerdir. Ben de bu haberlere karşılık, 'elinde fotoğraf olup da yayınlamanayan şerefsizdir, eğer ortada fotoğraf var ben şerefsizimdir' dedim. Böyle dönemlerin de olması gerekiyor. İnsanları tanıyorsun. Ben burada çok mutluyum. Buraya da ben isteyerek geldim. Beşiktaş'a gelirken 1 lira para konuşmadan geldim" dedi.

Ligin ikinci yarısında maçlarını Ankara'da oynayacaklarını ve Olimpiyat Stadı'nda oynamadıkları sürece  Stadımızın olmaması bizim için tabii ki bir dezavantaj. Şu anda baktığımızda şartlar da bu. Bundan daha iyisi yok. Mecbur bir yerlerde oynayacağız. Yönetimimiz en iyi bulmaya çalışıyor. Biz de çıkıp oynuyoruz. Bu stat bitene kadar bu işi böyle götüreceğiz. İnşallah bu şekilde de şampiyon olursak, çok daha güzel bir şampiyonluk olacak. Şimdi Ankara'da oynayacağız maçlarımızı. O da iyi bir stat. Çok da önemli değil nerede oynadığımız, Olimpiyat Stadı'nda oynamadığımız sürece çok da önemli değil nerede oynayacağımız.

 

Sayfa Yükleniyor...