"Diego klasını gösterdi"

Pierre Webo'dan Diego'ya övgü! Kamerunlu oyuncu, Kasımpaşa karşısında çok iyi bir performans sergileyen ve 2 asist yapan takım arkadaşı için "Klasını gösterdi" dedi.

NTV Spor 24.01.2015 - 22:08
"Diego klasını gösterdi"

Webo, Kasımpaşa maçı sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada Diego'yu övdü, Emenike'ye sahip çıktı, Kuyt'ı kutladı... 
  
"Maçtan sonra Diego'yu kutladınız mı?" sorusuna yanıt veren Webo, "Aslında Diego 3 maçtır iyi performans ortaya koyuyor. Maçtan sonra tebrik ettim. Klasını gösterdi. Takıma faydalı olmak için çalışıyor. Herkes onun performansıyla gurur duyuyor" dedi.
 
Webo, çok eleştirilen takım arkadaşı Emenike'ye de sahip çıkarak "Takım için çok fazla şey yapıyor, takım için çalışıyor. Bu akşam da takım için güzel şeyler yaptı, mücadele etti. Golleriyle yeniden buluşacağını düşünüyorum" diye konuştu.
 
Attığı 2 golle galibiyetin mimarı olan Kuyt'ı da tebrik eden Webo, karşılaşmayı ise şöyle değerlendirdi: "Bu akşam Kasımpaşa gibi zorlu bir rakip karşısında aldığımız 3 puandan çok mutluyum. Hep birlikte çok iyi bir maçı geride bıraktık. Kazanan özelliğimizi ortaya koyduk"
 
Webo kendi durumunu ise şu sözlerle özetledi: "Kendi adıma mutluyum, sakatlığı geride bırakıyorum. Bu ailenin bir üyesi olarak takımıma yardım etmek istiyorum ve yavaş yavaş takıma katılmaya başlıyorum. Umarım bu şekilde devam edebilirim. Takıma yardımcı olmak ve hedflere ulaşmamız için herşeyi yapmak istiyorum"

Sayfa Yükleniyor...