Hacıosmanoğlu'ndan Tolgay gerçekleri!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Tolgay Arslan'ın tranfserinden neden vazgeçtiklerini anlattı. Başkan Hacıosmanoğlu, oyuncunun menajerinden kaynaklanan sorunların yanı sıra Beşiktaş'ın transferi bozduğunu iddia etti.

NTV Spor 26.01.2015 - 13:27
Hacıosmanoğlu'ndan Tolgay gerçekleri!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Tolgay Arslan transferinden neden vazgeçtiklerini Beyaz TV'de anlattı.

Gurbetçi futbolcuyu 4-5 aydır takip ettiklerini belirten Hacıosmanoğlu, "Gerek babasıyla, gerek oyuncuyla ara ara görüşmelerimiz oldu. Hocamız ve CEO'muz defalarca konuştu. Eşininin ikna edilmesi lazımdı, o da ikna oldu. Ersun Yanal'a jest olsun diye akşam kalktık gittik. Tolgay ile yediğimiz yemekte hanımı da oradaydı. Konuşmuş ve anlaşmıştık" ifadelerini kullandı.

AHMET NUR ÇEBİ İLE NE KONUŞTULAR?
Beşiktaş'ın da Tolgay'ın tranferinde devreye girmesi sonrası, siyah beyazlıların İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüştüğünü vurgulayan Başkan Hacıosmanoğlu, "Ahmet Bey'i aradım. Biz ilgileniyoruz Tolgay ile sizin de adınız geçiyor. Bize yardımcı olursanız mutlu olurum" dedim. Bana ifadesi, 'Başkanım, Tolgay konusuna dış transferlere bakan arkadaş ilgileniyor. Ama ben, bu transferin gerçekleşmemesi için elimden ne geliyorsa yapacağım, aramızda kalsın' dedi.  Bu konuşma sonrası etik davranmalarını beklerdim. Sonuçta transferi kapattık ve geri döndük geldik" diye konuştu.

“BUNDAN BÖYLE FOTOĞRAF YOK”
Tolgay Arslan'ın menajerini de eleştiren Trabzonspor Başkanı, "Tolgay'ın 4 senelik maliyeti bize 15 milyon euroya gelecekti. Hayırlısı oldu. 2-3 transferimiz daha olacak. Bundan sonra isim de fotoğraf da görmeyeceksiniz" dedi.


 

Sayfa Yükleniyor...