O buluşmaya ilginç yorum...

Tolgay Arslan'ı siyah beyazlı renklere transferini gerçekleştiren Beşiktaş Yöneticisi Erdal Torunoğulları, genç futbolcudan 1 ay önce söz aldıklarını söyledi. Torunoğulları, Tolgay'in Almanya'da Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya gelmesini ise "Saygısından buluşmuştur" sözleriyle yorumladı.

NTV Spor 26.01.2015 - 21:39
O buluşmaya ilginç yorum...
Trabzonspor'un da renklerine katmak için yoğun çaba harcadığı Tolgay Arslan'ı Beşiktaş'a kazandıran Yönetici Erdal Torunoğulları "Tolgay bize 1 ay önce söz vermişti. Hem o hem de biz sözümüzde durmuş olduk" dedi. İbrahim Hacıosmanoğlu'na cevap verecek kişinin Fikret Orman olduğunu söyleyen Torunoğulları, Tolgay'ın Trabzonspor ile görüşmesini ise "Saygısından buluşmuştur" diye yorumladı.
 
Beşiktaş Yöneticisi Erdal Torunoğulları, Tolgay ile birlikte İstanbul'a gelişi sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
 
"1 AY ÖNCE SÖZ VERMİŞTİ"
Torunoğulları, transferin siyah-beyazlı camiaya hayırlısı olmasını dileyerek, "Tolgay'ın bize 'Beşiktaş'ta top oynamak istiyorum' diye bir ay önce sözü vardı. Hem o sözünde durmuş oldu hem biz sözümüzde durmuş olduk. Camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu.
     
Torunoğulları, bir gazetecinin "Bu transferde büyük emeğiniz var" demesi üzerine, "Bu transferde Beşiktaş yönetiminin büyük emeği var. Dün gün boyu hem başkanımızla hem de ikinci başkanımızla yapmış olduğumuz telefon görüşmeleri sonrası, mutlu sonuca vardık" ifadelerini kullandı.
     
"BAŞKAN'A BAŞKAN YANIT VERİR"
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Tolgay Arslan transferiyle ilgili açıklamalarının hatırlatılması üzerine ise siyah-beyazlı yönetici, "Trabzonspor Kulübü'nün başkanına cevap vermek benim haddim değildir. Kendi kulüp başkanımız, cevap vermesi gerekiyorsa cevap verecektir. Ancak şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim, bir ay önce Tolgay bana bir söz vermişti. Ben ona bir teklif sunmuştum. Bir ayın sonunda buluştuk. Bu teklifi sonuçlandırmış olduk" dedi.
     
"SAYGIDAN BULUŞMUŞTUR"
Torunoğulları, Tolgay Arslan'ın Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya geldiğinin hatırlatılması üzerine ise "Trabzonspor Kulübü'nün başkanı oraya gidiyorsa, kendisiyle saygıdan dolayı buluşmuş olabilir. Sonuçta Trabzonspor formasını giymiş değil" değerlendirmesinde bulundu.
     
18 NUMARALI FORMAYI GİYECEK
Tolgay Arslan'ın Beşiktaş'ta giyeceği forma numarasının sorulması üzerine de Torunoğulları, milli futbolcunun siyah-beyazlı ekipte 18 numaralı formayla mücadele edeceğini söyledi.
     

Sayfa Yükleniyor...