Atletico mu Barça mı?

İspanya Kral Kupası'nda yarı finale yükselen takım Barcelona mı yoksa Atletico Madrid mi olacak? Bu sorunun cevabı bu akşam Vicente Calderon'da oynanacak maçta belli olacak.

NTV Spor 28.01.2015 - 11:48
Atletico mu Barça mı?

Vicente Calderon, İspanya Kral Kupası'nda bu akşam final niteliğinde bir maça ev sahipliği yapacak. Çeyrek final rövanş karşılaşmasında, Atletico Madrıd sahasında Barcelona'yı ağırlayacak. Nou Camp'taki ilk maçı 1-0 kazanan Barcelona, rövanşa avantajlı çıkıyor. Ancak Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, son düdüğe kadar yarı final bileti için elinden gelen mücadeleyi ortaya koyacaklarını dile getirdi.

Simeone, bir önceki turda Real Madrid ile, çeyrek finalde de Barcelona ile eşleşmelerine olumlu açıdan yaklaştı. Arjantinli teknik direktör; "En iyilere karşı oynamak sizi de olgunlaştırır" değerlendirmesinde bulundu. Atletico Madrid'de cezalı Godin'in yanı sıra sakatlığı bulunan Koke ve Tiago, Barcelona karşısında görev alamayacak.

1-0 yenildiği Real Sociedad maçından sonra müthiş bir form yakalayan Barcelona ise; oynadığı son 6 resmi maçını kazandı. Katalan ekibi, bu karşılaşmalarda 23 gole imza atarken, kalesinde sadece 1 gol gördü. Özellikle Lionel Messi, Altın Top ödülünün Ronaldo'ya verilmesi sonrası, büyük bir çıkış yakalamış durumda.

Sayfa Yükleniyor...