"Yerim Real Madrid"

Real Madrid'in yıldızı Gareth Bale, Manchester United'a transfer olacağı yolundaki haberleri yalanladı. Bale, bencil olduğu yolundaki görüşün de gerçeği yansıtmadığını ve Ronaldo ile aralarında herhangi bir problem olmadığını savundu. Galli yıldız, Madrid'de çok mutlu olduğunu söylerken, "Açıkçası kendimi Manchester United'da oynarken hayal edemiyorum" dedi.

NTV Spor 28.01.2015 - 11:57
"Yerim Real Madrid"

Real Madrid ile geçirdiği ilk sezonda, takımın Şampiyonlar Ligi ve İspanya Kral Kupası'nı kazanmasında büyük pay sahibi olsa da, Gareth Bale'in, Manchester United'a transfer olabileceği iddia ediliyor. İspanyol basınına göre Real yönetimi, Bale'in bencil davranarak, Cristiano Ronaldo'yu kızdırdığını düşünüyor. Gazetelere bakılacak olursa, Bale, kaleci David de Gea karşılığında, gelecek sezon Manchester United'a gönderilecek. Ancak Galli oyuncunun takımdan ayrılmaya niyeti yok.

Real Madrid ile uzun süreli bir sözleşmesi olduğunu hatırlatan yıldız oyuncu; "Burada çok mutluyum. Açıkçası kendimi Manchester United'da oynarken hayal edemiyorum" dedi.

Bale, Valencia ve Espanyol maçlarında bencil davrandığı için takımını mutlak gollerden ettiği suçlamalarını da yanıtladı. Takımının başarısını herşeyin üzerinde tuttuğunu dile getiren Galli oyuncu; "Valencia maçında tek hatırladığım kaleciyle karşı karşıya kaldığım. Maç temposunda, her zaman boştaki arkadaşlarınızı görmeniz mümkün olmuyor. Valencia ve Espanyol maçlarındaki pozisyonları gole çevirseydim, tüm bunların konuşulacağını sanmıyorum" diye konuştu.

Ronaldo ile de aralarında herhangi bir sorun bulunmadığını vurgulayan Bale; "Aramızda bir rekabet yok. Aksine çok iyi anlaşıyoruz. Frikikleri de nasıl paylaşacağımızı her maçtan önce konuşuyoruz" ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...