Kartal kararını verdi!

Fenerbahçe'de Karabükspor maçının hazırlıkları sürerken kadro da netleşmeye başladı. Teknik direktör İsmail Kartal, Emre ve Meireles'in yokluğunda Karabük'te orta sahayı Mehmet Topal-Selçuk Şahin ikilisine teslim edecek.

NTV Spor 29.01.2015 - 12:12
Kartal kararını verdi!

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de hazırlıklar sürüyor. Bu maç öncesinde sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu ve Raul Meireles'in oynama ihtimalleri çok düşük görünüyor.

Orta sahadaki iki önemli oyuncunun yokluğunda İsmail Kartal'ın formülü de netleşiyor. Son Kasımpaşa maçındaki oyunuyla beğeni kazanan Selçuk Şahin, cezası biten Mehmet Topal ile birlikte orta sahadaki savunma yükünü paylaşacak. Bu ikilinin önündeyse son maçta olduğu gibi yine Diego oynayacak. Brezilyalı oyuncu Kasımpaşa maçında yaptığı 2 asist ve sergilediği oyunla tam not almıştı.

Kasımpaşa maçında sakatlanan Dirk Kuyt'ın ise Karabükspor maçında oynayıp oynamayacağı henüz belirsizliğini koruyor. Ancak Hollandalı oyuncu bu maçta oynamak istediğini teknik ekibe söyledi. Tecrübeli oyuncunun maça yetişme ihtimali yüksek.

Diğer yandan Senegal'in Afrika Uluslar Kupası'ndan elenmesinin ardından Moussa Sow'un cuma sabahı İstanbul'a gelerek kampa katılması bekleniyor.

Sayfa Yükleniyor...