Joao Vitor antrenmana çıktı

Spor Toto Süper Lig'de Medicana Sivasspor'u konuk etmeye hazırlanan Gaziantepspor'da hazırlık çalışmaları başladı.

NTV Spor 29.01.2015 - 14:16
Joao Vitor antrenmana çıktı

Celal Doğan Tesisleri'nde teknik direktör Okan Buruk nezaretinde gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleriyle başladı. Ziraat Türkiye Kupası kapsamında Medicana Sivasspor ile  dün yapılan maçta forma giyen sporcuların takımdan ayrı çalıştığı idmana Club Deportivo Maldonado'dan transfer edilen Brezilyalı orta saha oyuncusu Joao Vitor Lima Gomes de katıldı. Gomes, böylelikle ilk kez takımla beraber çalışmalara başlamış oldu.

Sakatlığı süren Camara ise takımdan ayrı düz koşu yaparak çalışmalarını sürdürdü.

Teknik direktör Buruk, idman öncesi yaptığı açıklamada, her zaman ligi ön planda tuttuklarını söyledi.

Buna rağmen Sivas temsilcisini dünkü maçta yenip yollarına devam etmek istediklerini ancak bunu başaramadıkları için üzgün olduklarını ifade eden Buruk, "Her kaybedilen maç tabi ki üzücü. Dünkü maç da öyleydi. Ama önümüze bakmalıyız. Belki ligin ilk yarısının sonuna doğru fikstür sıkışmasaydı daha iyi yol alabilirdik ama olmadı. Kaybetmeyi hiç bir zaman istemeyiz ama bu iş futbol, kazanma ve kaybetme illaki olacak" dedi.

Cumartesi günü yine Medicana Sivasspor ile yapılacak maçın dünkü maçtan daha önemli olduğuna işaret eden Buruk, bu maçı kazanıp son haftalarda yakaladıkları çıkışı sürdürmek istediklerini kaydetti.

Bir an önce puan durumundaki alt sıralardan bağlarını koparmaları gerektiğini aktaran Buruk, "Bu hedef doğrultusunda cumartesi günü yapılacak maç çok önemli. Kazandığımız takdirde çok daha farklı konuma geleceğiz. Belki farklı hedefleri konuşmaya başlayacağız. Artık lige odaklanıp kısa vadede Sivas maçını düşüneceğiz" diye konuştu.

Buruk, transfer yasağının gelmesine kısa bir süre kalmasının hatırlatılması üzerine, "Bildiğiniz gibi Ferhat Ayaz ve Joao Vitor bizimle çalışmalara başladı. 2 transferimiz daha olacak ve mevkileri forvetle kenar bölgeler olacak. Onlar da birkaç gün içerisinde netleşecek. İki ismi de kadromuza katınca transfer defterini kapatacağız. Zaten oturmuş, mümkün olanın en fazlasını vermeye çalışan ve çok da iyi niyetli bir takımımız var. Gelecek oyuncularla da gücümüzü arttıracağımızı düşünüyoruz. Bunun için onların da buraya adaptasyon süreci çok önemli. Hiç bir zaman oyuncu almak için oyuncu almadık yine öyle devam edeceğiz. Bize en faydalı olacak isimleri kadromuza katacağız" şeklinde cevap verdi.

 

Sayfa Yükleniyor...