"Taleplerini kabul etmek mümkün değil"

Galatasaray, Prandelli krizinde herşeyi göze aldı! Sarı kırmızılı kulübün 2. Başkanı Hamdi Yasaman, NTV Spor'a yaptığı açıklamada, İtalyan hocanın şartlarını kabul etmelerinin mümkün olmadığını belirterek "Hakkımızı CAS'ta savunacağız" dedi.

NTV Spor 29.01.2015 - 17:03
"Taleplerini kabul etmek mümkün değil"

Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman, eski teknik direktörleri Cesare Prandelli ile gelinen son durumu NTV Spor'dan Evren Göz'e anlattı.
 
Prandelli ile yapılan pazarlıklarda bu sezon sonuna kadarki tüm alacaklarını önerdiklerini söyleyen Yasaman, "Ancak Prandelli bizden sözleşmesi bitene kadarki (2016 Mayıs) alacaklarını istedi" dedi.
 
Prandelli'nin bununla da yetinmediğini belirten Yasaman, "Hatta Prandelli bu süreçte bir takım çalıştırsa dahi, o kulüpten alacağı ücret bizimkinden az ise aradaki farkı da ödememizi talep etti" diye konuştu.

Sözlerini "Bu şartlar altında Prandelli ile uzlaşmamız mümkün değil" diye sürdüren Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman, taleplerini kabul etmeyeceklerini yarın İtalyan hocaya bildireceklerini söyledi.
 
"Galatasaray'ın böyle bir teklifi kabul etmesi söz konusu olamaz" diyen Yasaman, haklarını CAS'ta savunacaklarını ve Prandelli dava açarsa kendilerini en iyi şekilde savunacaklarını belirtti.

Yasaman gelinen noktayı ise "Konunun bu noktaya gelmesi gerçekten üzücü. Kendisi ile yollarımızı ayırırken sözleşme şartlarına göre davranmıştık" diye yorumladı.

Sayfa Yükleniyor...