Mathieu ışık tuttu!

Jeremy Mathieu, Lionel Messi ile Luis Enrique'nin, antrenman sırasında tartıştığını doğrulayan ilk Barcelonalı oyuncu oldu. Mathieu, olayın basın tarafından büyütüldüğü görüşünde.

NTV Spor 30.01.2015 - 11:04
Mathieu ışık tuttu!

İspanyol basınında, Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique ile takımın yıldızı Lionel Messi'nin, bir antrenman sırasında karşı karşıya geldiği haberleri yer almıştı. Tartışma haberlerini doğrulayan ilk Barcelonalı futbolcu Jeremy Mathieu oldu.



Fransız oyuncu, olayın, yılbaşı tatilinden döndükten hemen sonra gerçekleştiğini söyledi. Antrenman maçına hakemlik yapan Enrique'nin, Messi'nin yerde kaldığı bir pozisyonda düdük çalmaması üzerine ortamın bir anda gerildiğini söyleyen Mathieu; "Leo, aniden sinirlendi. Koçun yanına gitti ve tartışmaya başladılar. Daha sonra teknik direktörümüz soyunma odasına geldi ve Messi'yle konuştu. Bu her kulüpte yaşanabilecek bir olay. Ancak burası Barcelona olduğu için herşey büyütülüyor" dedi.

Luis Enrique, Mathieu'nun da doğruladığı bu olay sonrası, Messi'ye, Real Sociedad ile oynanan maçta 11'de görev vermemişti. Messi de bir gün sonraki antrenmana mide rahatsızlığını gerekçe göstererek çıkmayınca, kriz patlak vermiş; İspanyol basınında, Messi'nin takımdan ayrılabileceği yolunda haberler yer almıştı.

Sayfa Yükleniyor...