"Menajerim Trabzonspor ile işi gereği görüştü"

Beşiktaş'ta 8 futbolcu ve 3 yöneticinin katıldığı imza töreninde gözler Tolgay ile transferini bitiren Yönetici Erdal Torunoğulları'nın üzerindeydi.

NTV Spor 30.01.2015 - 15:03
"Menajerim Trabzonspor ile işi gereği görüştü"

Trabzonspor ile Beşiktaş arasında büyük bir gerilim yaşanmasına neden olan Tolgay Arslan yarışında, gülen taraf siyah beyazlılar olmuştu. 

Ancak bordo mavililer Tolgay başta olmak üzere siyah beyazlılara büyük tepki göstermişti. En çok tepki çeken isimlerden biri de Trabzon'un ünlü ailelerinden Çebi'lerin bir mensubu olan Ahmet Nur Çebi'ydi.

Beşiktaş'ta 8 futbolcunun katıldığı imza töreninde gerek Tolgay, gerek Ahmet Nur Çebi gerekse de tranfseri bitiren kişi olan Beşiktaş Yöneticisi Erdal Torunoğulları da hazır bulundu.
 
TORUNOĞULLARI: "AHMET BEY'İN BÜYÜK KATKISI OLDU"
Çebi, bu konuyla ilgili bir açıklama yapmazken, Erdal Torunoğulları, 2. Başkanına teşekkür ederek "Transfer bir sabır işidir, uzun uğraşlar ister. Son günlerde Tolgay transferi çok gündemde. Bu konuda artık konuşmak istemiyorum ama bu transferde Ahmet Bey'in çok büyük desteği oldu. Kendisine teşekkür ederim" dedi.
 
TOLGAY: "MENAJERİM TRABZONSPOR İLE İŞİ GEREĞİ GÖRÜŞTÜ"
Daha sonra söz alan ise Tolgay oldu. Beşiktaş'ta olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Tolgay, yöneticiler Erdal Torunoğulları ve Ahmet Nur Çebi'ye "Bana güvendiklerini gösterdiler ve karar vermemi kolaylaştırdılar" diye teşekkür etti. Tolgay, Trabzonspor ile yaptığı görüşmeyi ise "Sadece Trabzonspor değil İngiltere'den de teklif aldım. Trabzonspor da en üst düzeyde gelip görüştü. Menajerim de onlarla görüşerek işini yaptı. Ben uzun vadede düşündüğüm takıma imza attım. Babam da benim iyiliğimi düşünerek görüşme yapmıştır. O da benim gibi geleceğimi Beşiktaş'ta görüyor" dedi.

Sayfa Yükleniyor...