Lille - Lyon maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak? (Fransa Ligue 1)

Fransa Ligue 1’de haftanın dikkat çeken maçlarından birisi Lille - Lyon karşılaşması oldu. Paris Saint - Germain şampiyonluğunu ilan ederken Avrupa kupalarında mücadele etmeyi hedefleyen Monaco, Brest, Lille gibi takımlar rekabetini sürdürüyor. A Milli Takım’ın yıldız oyuncusu Yusuf Yazıcı’nın formasını giydiği Lille, sezonu ilk 3 takım arasında tamamlayarak doğrudan Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı hedefliyor. Peki Lille - Lyon maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 06.05.2024 - 13:07
Lille - Lyon maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak? (Fransa Ligue 1)

Bu sezon Fransa’da beklentilerin uzağında kalan Lyon, deplasmanda Lille karşısında galibiyet arıyor. Paulo Fonseca yönetimindeki Lille ise inişli çıkışlı performansıyla dikkat çekiyor. Avrupa kupalarında Aston Villa’ya mağlup olarak elenene Lille, hedefini lige çevirdi. Pierre - Mauroy Stadı’nda oynanacak Lille - Lyon karşılaşmasını Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek. Peki Lille - Lyon maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal…

LİLLE - LYON MAÇI NE ZAMAN?

’de heyecan Lille - Lyon karşılaşmasıyla devam ediyor. Paulo Fonseca yönetimindeki Lille, Şampiyonlar Ligi hedefini sürdürebilmek için Lyon karşısında galibiyet hedefliyor.

Lille - Lyon mücadelesi 6 Mayıs Pazartesi günü saat 22:00'de başlayacak. Benoît Bastien'in yöneteceği karşılaşma beIN Sports 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

LİLLE SON DURUM

Lille bu sezon ligde oynadığı 31 maçta 15 galibiyet, 10 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Haftaya topladığı 55 puanla 4. sırada giriyor.

Lille, ligde oynadığı son maçta Metz deplasmanından 2-1'lik galibiyet ile ayrılmıştı.

LYON SON DURUM

Pierre Sage'nin ekibi Olympique Lyon, geride kalan haftalarda 31 maçta 13 galibiyet, 5 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 42 ke sarsarken kalesinde ise 51 gol gördü. Lyon haftaya topladığı 44 puanla 9. sırada giriyor.

Sayfa Yükleniyor...