"Tekrar aday olmayacağım"

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, takımın şampiyonluk şansını "yüzde 33" olarak görüyor. Mayıs ayında görevi bırakacağını tekrarlayan Yarsuvat, eski teknik direktörleri Prandelli'nin, hakkını aramak için istediği yere başvurabileceğini söyledi.

NTV Spor 31.01.2015 - 14:17
"Tekrar aday olmayacağım"

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, yeniden adaylığının söz konusu olmadığını söyledi. CNN Türk'te yayımlanan "Hafta sonu keyfi" programına katılan Yarsuvat, gündemle ilgili açıklamalar yaptı.

Galatasaray'da 6 ay için başkanlık yapmaya geldiğini vurgulayan Yarsuvat, "Ben bir kere 'hayır' demişsem, onu değiştiremem. Ben bir misyon yüklendim. Bu misyon Galatasaray'ı belli bir aşamadan getirip normal seçimlere hazırlamaktı" diye konuştu.

Galatasaray'ın daha önceki dönemlerinde paranın "çar-çur" edildiğini iddia eden Yarsuvat, sarı kırmızılı kulübü mali açıdan düzlüğe çıkarmak için çalıştıklarını ifade etti. Futbolculara olan borçlarını kapatmaya başladıklarını söyleyen Duygun Yarsuvat, "2015 yılını da finansal açıdan tasarufla geçirip 2016'da Avrupa kupalarına katılmakta sıkıntı yaşamayacağız" dedi.

Başkan Duygun Yarsuvat, sözleşmesi feshedilen İtalyan Teknik Direktör Cesare Prandelli ile alacakları konusunda kesin bir anlaşmaya varamadıklarını da dile getirdi. Yarsuvat, "Prandelli her zaman CAS'a gidebilir. Biz de zaten karşı argümanları hazırlamış durumdayız. Biz Prandelli'yi başarısızlığından dolayı gönderdik." dedi.

Spor kulüplerinin ancak başarıyla ileriye gidebileceğini vurgulayan Yarsuvat, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk şanslarının yüzde 33 olduğunu sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...