Tottenham - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Premier Lig’de kritik hafta

Premier Lig’de heyecan 37. hafta karşılaşmalarıyla devam ediyor. Şampiyonluk yarışında Manchester City’nin rakibi Arsenal, United’ı 1-0 mağlup ederek zirveye yerleşti. Guardiola’nın öğrencileri maç eksiğiyle ikinci sıraya gerilerken tekrar zirvenin sahibi olmak istiyor. Tottenham - Manchester City karşılaşmasının ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati merak ediyor. Konuk takım City’de gözler, Haaland, Foden, Silva, De Bruyne gibi oyuncuların performansında olacak. Hırvat oyuncu Gvardiol son olarak Fulham maçında iki gol atarak yıldızlaşmıştı. Peki Tottenham - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 14.05.2024 - 21:05
Son Güncelleme: 14.05.2024 - 21:07
Tottenham - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Premier Lig’de kritik hafta

Tottenham bu sezon zirve yarışından uzakta kalırken topladığı 63 puanla 5. sırada yer alıyor. Ligde oynadığı son 5 karşılaşma da sadece 1 galibiyet alabilen Postecoglou yönetimindeki Tottenham, Manchester City karşısında sahadan üç puanla ayrılmayı hedefliyor. Tottenham bu sezon ligde oynadığı 36 karşılaşmada sahadan 11 kez mağlubiyetle ayrıldı. Guardiola yönetiminde Şampiyonlar Ligi’ne çeyrek finalde veda eden Manchester City ise sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor. Mavi-beyazlılar, Tottenham maçından galibiyetle ayrılması durumunda sıralamada Arsenal’in iki puan üzerinde yer alacak. Peki Tottenham - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin son bilgiler…

?

İngiltere ’de şampiyonluk düğümü Tottenham - Manchester City maçıyla çözülüyor. Liverpool’un matematiksel olarak şansı kalmazken mücadele City ve Arsenal arasında yaşanıyor.

Manchester City, ligin 37. haftasında, Tottenham’a konuk oluyor. Tottenham - Manchester City maçı bugün saat 22.00’da başlayacak.

Premier Lig mücadelesi beIN Sports 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

İLK 11'LER

Tottenham: Vicario, Pedro Porro, Romero, Dragusin, Van de Ven, Sarr, Hojbjerg, Bentancur, Maddison, Johnson, Son.

Manchester City: Ederson, Walker, Akanji, Dias, Gvardiol, Rodri, Kovacic, De Bruyne, Bernardo, Foden, Haaland.

MANCHESTER CİTY’DE HEDEF 3 PUAN

Sezon sona ermesine 2 hafta kala Manchester City, Tottenham deplasmanında hata yapmak istemiyor. Ligde son olarak Fulham deplasmanını 4-0 geçerek lider olan City, Arsenal’in galibiyetiyle tekrar ikinci sıraya geriledi.

1 maç eksiği bulunan Manchester City, Tottenham galibiyetiyle zirveyi tekrar devralmak istiyor.

Manchester City bu sezon ligde oynadığı 36 maçta 26 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Mavi-beyazlılar 85 puan topladı.

TOTTENHAM SON DURUM

Tottenham bu sezon beklentilerin uzağında performans sergiledi. İngiliz ekibi geride kalan 36 haftada toplam 18 maçta puan kaybı yaşadı.

19 galibiyet, 6 beraberlik ve 11 mağlubiyet alan İngiliz ekibi ligde oynadığı son 5 mücadelede 4 mağlubiyet aldı.

Sezon genelinde ise 19 galibiyeti bulunan Tottenham, taraftarının önünde Manchester City mücadelesini kazanmayı hedefliyor.

Sayfa Yükleniyor...