"En azından kümede kalalım"

Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Kardemir Karabükspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, maç sonrasında LİG TV'ye açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 31.01.2015 - 21:17
"En azından kümede kalalım"

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen Karabükspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, maç sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Oyunun genelinde istediklerini yaptıklarını söyleyen Kafkas, "Genel olarak oyuna baktığımızda istediğimizi yaptık. Baskı yaptık. Oyunu Fenerbahçe'ye geriden kurdurmamaya çalıştık. Genelde istediğimizi yaptık ve üstün olan taraf bizdik. Ancak Fenerbahçe'nin de yenetnekli oyuncuları var. 2 farklı geriye düşmemize rağmen oyunu bırakmamamız ve farkı 1'e indirmemiz sevindirici" dedi.

Bundan sonra oynayacakları maçlarda iyi sonuç alarak, en azından kümede kalmak istediklerini belirten Tolunay Kafkas, "Kalan maçlarımızın yarısını kazananmaız lazım ki kümede kalalım. Fenerbahçe zaten bizim rakibimiz değildi. Karabükspor oyun anlamında sıkıntı içinde ama istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Bundan sonra analizleri daha doğru yapmaya çalışacağız. Bugün 1 puan çıkarabilseydik iyi olacaktı" şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...