"Tek dileğim..."

Fenerbahçe'nin deplasmanda Karabükspor'u 2-1 yendiği maçta takımının ilk golünü atan Selçuk Şahin, LİG TV'ye açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 31.01.2015 - 21:34
"Tek dileğim..."

Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanının ardından Karabük'te de galip gelirken, bu iki maçın da en çok konuşulan ismi Selçuk Şahin oldu...

Kasımpaşa maçında oldukça başarılı bir oyun sergileyen Selçuk, Karabük deplasmanında ise attığı golün galibiyete katkısına ve doğum gününde bu mutluluğu yaşamasına değindi...

Doğun gününde attığı golden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Selçuk Şahin, "Doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim. Böyle bir günde gol attığım ve kazanmamıza vesile olduğum için mutluyum. Beni seven herkese bu gol hediye olsun" dedi.

Saha zemininin kendilerini zorladığını da söyleyen Selçuk, "Zemin şartları oyunumuzu etkiledi. Geçen hafta iyi zeminde çok iyi oynamıştık, ama bu şartlarda istediğimiz pas oyununu oynayamadık. Bize 3 puan getirecek, kazanmaya odaklı bir oyun tarzıyla oynadık. Kontraatak fırsatlarını da değerlendirmeye çalıştık. Karabükspor da bizi çok zorladı. Üst üste zorlu deplasmanları 3 puanla atlatmamız iyi oldu" ifadelerini kullandı.

Gelecek hafta karşılacakları Trabzonspor maçının önemini belirten tecrübeli oyuncu, "Haftaya zor bir Trabzonspor maçı oynayacağız. Tek dileğim o maçı kazanmak ve taraftarımız da stadı doldurması" diyerek sözlerini tamamladı.

 

Sayfa Yükleniyor...