"Araba benzinle biz de taraftarımızla çalışıyoruz"

Beşiktaş'ın Mersin İdman Yurdu'nu 2-1 yendiği maçta takımının ilk golünü atan Olcay Şahan mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 01.02.2015 - 18:23
"Araba benzinle biz de taraftarımızla çalışıyoruz"

Olcay, "Öncelikle taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Araba benzinle biz de taraftarlarımızla çalışıyoruz. Onlar bizi böyle destekledikçe onları mutlu etmek istiyoruz. Aslında performansım daha iyi olabilirdi. Basit pas hataları yaptım. Bir gol bir asist yaptım ancak bugünkü hatalara bakıp daha iyisini yapmak istiyorum. Takım kaliteli isimlerden oluşuyor. Herkes iyi oynuyor. Daha iyi olup formayı vermemek gerekiyor" diye konuştu. 
 
"BEŞİKTAŞ SON DAKİKAYA KADAR..."
Zirve yarışı ile ilgili ise Olcay Şahan, "Daha rahat olabilirdi. İlk yarıda bir kaç tane pozisyon vardı. Onları kaçırdık. Beşiktaş son dakikakya kadar taraftarı heyecanlandıran futbol oynuyor. Bugün de öyle oldu. Ama 3 puan için mutluyuz” ifadelerini kullandı. 
 
"ŞANS DİYE BİR ŞEY YOKTUR"
Demba Ba'nın ilginç golü için ise Olcay Şahan, “Futbolda şans diye bir şey yoktur. Şansı bile kendin yaratman gerekiyor. Demba Ba çok çalıştı. Servet Abi ligin en iyi kafaya çıkan ismi. Ona karşı bile kendine şans yarattı.  Çok çalıştı ve kendine gol şansı yarattı, top da sırtına çarparak gol oldu” yorumunu yaptı.

Sayfa Yükleniyor...