"Onu kazanmayı çok isterdim"

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Sabri Sarıoğlu gibi Engin Baytar'ı da takıma döndürmeye çalıştığını ama Başkan ve diğer yöneticilerin buna izin vermediğini söyledi.

NTV Spor 01.02.2015 - 23:24
"Onu kazanmayı çok isterdim"

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, maçtan 1 gün önce Hamit'in, maçta da Sabri'nin sakatlanmasının bütün planları alt üst ettiğini söyleyerek "1 puan iyi bir puandır, şampiyonluk için faydalıdır" dedi.

Henüz ikinci devrenin ilk maçını oynadıklarını ve önümüzdeki haftalarda çok şeyin değişeceğini dile getiren Albayrak, Bursaspor gibi iyi bir takım karşısında alınan 1 puanın önemine dikkat çekti.

Abdürrahim Albayrak, "Galatasaray'ın tranfsere ihtiyacı var mı?" şeklindeki bir soru üzerine ise "Galatasaray belki de tarihinde ilk kez devre arası transfer yapmadı. Yapamayız çünkü geçen dönemlerde devre arasında alınanların faydası olmadığını gördük. Sakatlar da iyileştikten sonra fazla bir ihtiyacımız olacağını düşünmüyorum" yanıtını verdi. Albayrak, çok büyük ödemeler yapmaları gerektiğini, yeni futbolcu almak yerine kadrodaki oyunculara ödeme yapmayı tercih ettiklerini de hatırlattı.

Takımdan gönderilen isimler ile 5 milyon euro tasarruf yaptıklarını da belirten Albayrak "Biz buraya tasarruf için geldik, gelecek ekonomimizin açılması için buna mecbururuz" diye konuştu.

"ENGİN'İ AFFETMEK İSTEDİM AMA"
Kadrodışı olan futbolculardan Eboue'yi oynatma şansları olmadığını hatırlatan Abdürrahim Albayrak, ardından sözü Engin Baytar ve Gökhan Zan'a getirdi. "Engin çok fazla sevdiğim bir kardeşim, onu kazanmayı çok istedim" diyen Albayrak, ancak sosyal medyada paylaştığı para görüntüsü yüzünden Başkan ve yöneticilerin çok kızdığını ve onları ikna edemediğini belirti: "Yapmış olduğu hareket yönetimde beni güçsüz bıraktı, alamazdım onu. Engin'e çok üzüldüm ama o hareketi camiamız tarafından hoş karşılanmadı. Başkanımız da 'kesinlikle olmaz' dedi"

Albayrak, Engin Baytar ve Gökhan Zan'ın kendilerine takım bulması gerektiğini söyledi.

Sayfa Yükleniyor...