Finalin adı NTV Spor'da belli oluyor!

Fransa Lig Kupası'nda, Paris Saint-Germain'in rakibini, Monaco ile Bastia'yı karşı karşıya getirecek maç belirleyecek. Bu heyecanlı yarı final karşılaşması, bu akşam saat 22.00'den itibaren, NTV Spor ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanacak.

NTV Spor 04.02.2015 - 13:54
Finalin adı NTV Spor'da belli oluyor!

Fransa Lig Kupası'nda ilk finalist, Lille'i deplasmanda tek golle yenen Paris Saint-Germain olmuştu. Paris ekibinin finaldeki rakibi, Monaco-Bastia maçının ardından belli olacak.

Monaco, sezon başında Radamel Falcao ve James Rodriguez gibi yıldızlarını kaybetmesine; ciddi bir bütçe kısıntısına gitmesine karşın, savunmasıyla kendisini yeniden tanımladı.

Yıldızların ayrılması sonrası, sezon başında sancılı bir yeniden yapılanma sürecine giren takım, ligde oynadığı son 7 maçın 6'sını kazandı; birinde berabere kaldı. Daha da etkileyicisi, Monaco bu 7 maçta da kalesinde gol görmedi. Bu inanılmaz savunma direnci, Monaco'nun, Şampiyonlar Ligi'nde de sürpriz şekilde gruptan çıkmasını sağladı. Ligde lider Lyon'un 9 puan gerisinde bulunan Monaco, gelecek sezon için Şampiyonlar Ligi'ne katılma iddiasını koruyor.

Bastia ise Fransa Ligi'nde kümede kalma savaşı veriyor. İlk 23 hafta sonunda 24 puanı bulunan takım, düşme hattının sadece 1 puan üzerinde. Ancak Bastia'nın son dönemdeki çıkışı dikkat çekiyor. İlk 17 haftada sadece 3 galibiyet alabilen Bastia, son 6 haftadır yenilgi yüzü görmedi. Bu süreçte 2 galibiyet, 4 beraberlik alan Bastia, Paris Saint-Germain'i de 2-0 geriye düştüğü maçta 4-2 mağlup etmeyi başardı.

Özetle sporseverleri, ligdeki yerleri farklı olsa da son dönemin en formda 2 ekibinin karşılaşacağı heyecanlı bir yarı final mücadelesi bekliyor.

 

Sayfa Yükleniyor...