Mourinho M.United'ı mı çalıştıracak?

Futbol dünyasının süper menajeri Jorge Mendes, BBC'ye verdiği röportajda eski Manchester United menajeri Alex Ferguson'a övgüler yağdırdı. Mendes, Ferguson ile karşılaştırılabilecek tek menajerin Jose Mourinho olduğunu savundu.

NTV Spor 04.02.2015 - 14:51
Mourinho M.United'ı mı çalıştıracak?

'Süper menajer' lakaplı Jorge Mendes, BBC'ye verdiği röportajda, Cristiano Ronaldo'nun sözleşme fesih bedelinin 1 milyar sterlin olduğunu açıkladıktan sonra sözü, temsil ettiği bir başka ünlü isim Jose Mourinho'ya getirdi.

Başarılı menajerin bir gün Manchester United'ın başına geçebileceği yolundaki söylentileri değerlendiren Mendes, "Jose, Chelsea'nin Alex Ferguson'ı olacak. Kulübünü çok seviyor ve daha uzun yıllar çalıştırmak istiyor" dedi.

Mendes, Premier Lig'de Alex Ferguson'ın dehası ile karşılaştırılabilecek tek menajerin de Mourinho olduğunu savundu. Manchester United'ın, Ferguson'ın boşluğunu bir türlü dolduramadığını dile getiren Mendes, "Van Gaal elinden geleni yapıyor. Ancak Ferguson'ın yerini doldurmak imkansız. Takımın başında Ferguson olsaydı, bugün United 12 ila 15 puan fazla kazanmış olurdu" diye konuştu.

Oyuncusu Radamel Falcao'nun da geleceğini değerlendiren Mendes; "Radamel'in gelecek sezon United'da kalıp kalmayacağı henüz belli değil. Ancak United olsun ya da olmasın, kendisi Avrupa'nın büyük kulüplerinden birinde forma giyecek" ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...