"Çok mutluyum ve 10 yıl kalabilirim"

Jose Mourinho, çok mutlu olduğunu söylediği Chelsea'de 10 yıl daha kalmaya hazır olduğunu söyledi

NTV Spor 12.02.2015 - 10:58
"Çok mutluyum ve 10 yıl kalabilirim"

İngiltere Premier Ligi'nde en yakın rakibi Manchester City'nin 7 puan önünde yer alan Chelsea'de teknik direktör Jose Mourinho çok mutlu.

Yayıncı kuruluş BT'ye bir röportaj veren Portekizli teknik adam, mavi-beyazlılarda uzun yıllar kalmak istediğini söyledi.

52 yaşındaki teknik direktör, "Kulübü çok seviyorum. Oyuncularımı, taraftarlarımı da öyle. İngiltere Premier Ligi'nde mücadele etmekten de büyük keyif alıyorum." dedi.

Mourinho, "Elbette bazen anlayamadığım şeyler oluyor. Ama bu tür olaylar, Premier Ligi hakkındaki müthiş düşüncelerimi değiştirmiyor." şeklinde konuştu.

Chelsea Teknik Direktörü, "Bana bugün Chelsea'de 10 yıl kalmamı teklif etsinler, hiç düşünmeden kabul ederim. Yeni Chelsea'nin bir parçası olmaktan çok mutluyum ve burada uzun yıllar kalabilirim." yorumunda bulundu.

Jose Mourinho, 7 puan farkla lider oldukları ligde şampiyonluk yarışı konusunda ise temkinli konuştu. Mourinho, "13 maç daha var. Geride kalan 39 puandan bahsediyoruz ki, bu oldukça yüksek bir rakam. Ama ikinciyle 7, üçüncüyle 10, dördüncüyle 14 puanlık bir avantaja sahibimiz. Her maçı kazanmak, alabileceğimiz her puanı almak istiyoruz. Elbette şu anda avantajlıyız, ancak şampiyonluk için yolumuz uzun." dedi.

 

Sayfa Yükleniyor...