Mourinho sonunda patladı...

Premier Lig'de lider Chelsea'nin, Everton'ı yendiği maça Branislav Ivanovic'in, rakibine kafa atmaya çalışması damga vurdu. Menajer Jose Mourinho, bu konudaki sorular üzerine, basın toplantısını terketme tehdidinde bulundu.

NTV Spor 12.02.2015 - 14:38
Mourinho sonunda patladı...

Premier Lig'de lider Chelsea, Everton'ı Willian'ın uzatma dakikalarında attığı golle 1-0 yenmeyi başardı. Gergin geçen maçın son bölümünde Everton'lı Gareth Barry kırmızı kart gördü.

Maça damga vuran olay ise Barry'nin kırmızı kart gördüğü pozisyonda, Chelsea'li Branislav Ivanovic'in, rakibi James McCarthy'i boğazından tutup; kafa atmaya çalışmasıydı. Hakem pozisyonda kartına başvurmayınca, Ivanovic'in İngiltere Futbol Federasyonu tarafından 3 maçla cezalandırılması gündeme geldi.

Maç sonunda Chelsea Menajeri Jose Mourinho'ya da pozisyon soruldu. Ivanovic'i ceza bekleyip beklemediği sorularına; "beni güldürmeyin" yanıtını veren Mourinho, "Bu hikayelerden artık yoruldum. Sadece futbol konuşmak istiyorum. Bugün de bunun için buradayız. Ancak bu konuda bir soru daha gelirse, basın toplantısını terkedeceğim. Çünkü vereceğim tepki beni endişelendiriyor" sözleriyle, basın toplantısını terketme tehdidinde bulundu.

Daha önce Liverpool ile oynanan Lig Kupası maçında, kasıtlı olarak Emre Can'ın ayağına bastığı gerekçesiyle Chelsea'nin golcüsü Diego Costa 3 maç ceza almıştı. Bunun üzerine hakemler ve federasyonun kendilerine karşı cephe aldığını savunan Mourinho'ya 25 bin sterlin para cezası verilmişti. Mourinho, hem kendisine hem Costa'ya verilen cezayı protesto için, 10 gün boyunca basın toplantılarını askıya almıştı.

Sayfa Yükleniyor...