Hazard'tan 77 milyonluk imza!

İngiltere Ligi lideri Chelsea'nin Belçikalı yıldızı haftalık 270 bin Euro'dan 5.5 yıllık yeni sözleşmeye imza attı.

NTV Spor 12.02.2015 - 17:17
Hazard'tan 77 milyonluk imza!

Chelsea'nin genç futbolcusu Eden Hazard, kulübüyle olan sözleşmesini 2020 yılına kadar uzattı. 5.5 yıllık yeni sözleşmeye imza atan 24 yaşındaki futbolcu haftada 270 bin Euro alacak.

Belçikalı yıldızın Chelsea'den 5.5 yılda alacağı rakam ise 77 milyon Euro'ya ulaşacak. İmza töreninde konuşan Eden Hazard, "Yeni sözleşme imzaladığım için çık mutluyum. 2012 yılında buraya geldiğimden beri kendimi hep iyi hissettim. Kulüp bana çok destek oldu." dedi.

Jose Mourinho'nun kendisine gelişim konusunda büyük kartkıda bulunduğunu kaydeden Hazard, Chelsea taraftarlarının bütün kupaları kazanmayı hak ettiğini de ekledi.

MOURINHO ELEŞTİRMİŞTİ
Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho geçtiğimiz Mayıs ayında, Hazard ile ilgili olarak, "Yüzde 100'ünü takıma vermiyor." demişti. Ancak Portekizli teknik adam imza töreninin ardından Belçikalı oyuncu ile ilgili olarak, "Hazard kulübün teknik heyetine ve oyunculara kendisini dünya çapında bir yıldız olmaya taşıyacağına inanıyor. O çok büyük bir oyuncu. Büyük gelişim kat etti. Dünyanın en iyi futbolcularından bir haline gelecek." dedi.

Hazard, geçen yıl 17 golle İngiltere Premier Ligi'nin en iyi genç oyuncusu seçilmişti.

 

 

Sayfa Yükleniyor...