Yarsuvat'tan gündeme dair açıklamalar!

Galatasaray TV'de Günün Manşeti programına katılan Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, basketbol takımının başantrenörü Ergin Ataman'la basketbolcu Göktürk Ural arasında geçen tokat olayı hakkında, "Yönetim Kurulu olarak Ataman'ın arkasındayız. Oyuncu ve babası gazetelere ve federasyona gitmeden önce bize gelseydi olayı değişik şekilde çözebilirdik" yorumunu yaptı.

NTV Spor 13.02.2015 - 15:06
Yarsuvat'tan gündeme dair açıklamalar!

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Galatasaray TV'de Günün Manşeti programına katıldı ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman'ın basketbolcu Göktürk Ural'a tokat atması konusundaki görüşünün sorulması üzerine Duygun Yarsuvat, "Bu olay soyunma odasında olmuş. Tartışmalar soyunma odasında yapılır, futbolda da böyledir. İnsanlar birbirine girerler. Bu olayın böyle ortaya çıkması bizi rahatsız etti. 19 yaşındaki basketbolcunun babası sporcu olmadığı için Hürriyet gazetesinde yayınlatmış, basketbol federasyonuna da gitmiş. Yapacak hiçbirşeyimiz yok, şikayet etmeseydi biz birşeyler yapmayı düşünebilirdik." ifadelerini kullandı. 

Ergin Ataman'ın, Türkiye'nin ve Avrupa'nın önde gelen koçlarından biri olduğunu söyleyen Yarsuvat, "Hata yapmış olabilir. Biz yönetim olarak Ataman'ın arkasındayız. Kim ne derse desin, böyle bir olay ilk defa meydana gelmiyor Türkiye'de, Leeds maçında kırmızı kart gören bir futbolcumuz da, o zaman ki teknik direktörü tarafından 35 bin seyirci önünde tokatlandı. Hiçbirşey yapmadık, gerek te yoktu yapmamıza. Fatih Terim de dünyanın en iyi antrenörlerinden bir tanesi, adrenalinin yükseldiği anda bunu yapabilirler. Olmuşsa bu olay, önce bize gelmeleri lazımdı, kalkıp federasyona gidiyorsa o bilir. Milli takım koçu aynı zamanda ergin ataman, mesleki kariyerini İtalya'da da başarılarla geçirdi. Biz bunu değişik bir şekilde halledebilirdik. nasıl olduğunu da henüz bilmiyoruz. Ataman döndükten sonra kendisiyle konuşacağız. Bir de ondan dinleyelim, hep babadan dinledik" yorumunu yaptı.

Sayfa Yükleniyor...