Mou-Blanc polemiği!

Chelsea menajeri Jose Mourinho, Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Laurent Blanc'ın; "Mourinho bir dahi. Federasyon Kupası'ndan erken elenip; bizimle oynayacakları maç öncesi takımının diri kalmasını sağladı" sözlerine yanıt verdi. Katıldıkları her kupayı kazanmaya çalıştıklarını vurgulayan Mourinho, Fransız ekibinin oyuncuları devre arası tatilindeyken, kendilerinin 10 gün içinde 5 maça çıktıklarını hatırlattı.

NTV Spor 17.02.2015 - 10:11
Mou-Blanc polemiği!

Paris Saint-Germain - Chelsea maçı öncesi, 2 takımın teknik direktörleri karşı karşıya geldi. Son Caen maçında 4 sakat birden verdiklerini hatırlatan Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Laurent Blanc, yoğun maç programından yakındı.

Chelsea'nin, İngiltere Federasyon Kupası'nda, Bradford'a elenmesi nedeniyle, kendileriyle oynanacak maça hazırlanmak için daha fazla zaman bulduğunu belirten Blanc; "Mourinho bir dahi. Bizimle oynayacakları maça daha diri çıkabilmek için, takımının Federasyon Kupası'ndan erken elenmesini sağladı" dedi.

Blanc'ın bu sözleri, Mourinho'nun tepkisini çekti. Katıldıkları her kupayı kazanmaya çalıştıklarını ifade eden Portekizli menajer; İngiltere'de devre arası olmadığını hatırlatıp; "Yoğun maç trafiğini şikayet etmeniz gereken son kişi, İngiliz takımı çalıştıran bir menajerdir. Fransız oyuncular yılbaşında tatil yaparken, biz 10 gün içinde 5 maç oynadık. Bu yüzden kimse bana takımının yorgun olduğunu söylemesin" dedi.

Sakatlıkların ağır bir darbe vurduğu Paris Saint-Germain, geçen hafta, 4 gün içinde 2 maç oynamıştı. Chelsea ise Federasyon Kupası'ndan elendiği için hafta sonunu boş geçmişti.

Sayfa Yükleniyor...