Hazard'a yapılan faullerden yakındı!

Chelsea menajeri Jose Mourinho, Paris Saint-Germain ile 1-1 berabere kaldıkları maç sonunda, kalecisi Thibaut Courtois'a övgüler yağdırdı. Courtois ve Cech gibi kalecilere sahip olduğu için kendisini çok şanslı saydığını söyleyen Mourinho; "Futbol 2 kaleci ile oynansaydı; hiçbir takım karşımızda duramazdı" dedi. Mourinho, yıldız oyuncusu Eden Hazard'a yapılan faullerden de yakındı.

NTV Spor 18.02.2015 - 11:47
Hazard'a yapılan faullerden yakındı!

Paris Saint-Germain ile Chelsea, Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında yenişemedi. 3 savunmacısı; Terry - Cahill ve Ivanovic'in marifetiyle öne geçen Chelsea, 2. yarıda Cavani'nin golüne engel olamadı. Ev sahibi Paris Saint-Germain, 2. yarı boyunca maçın tek hakimiydi. Ancak Fransız ekibi, Chelsea'nin genç kalecisi Thibaut Courtois'yı geçemedi. Teknik direktör Laurent Blanc da, maç sonunda Courtois faktörüne dikkat çekti. Kusursuz bir 2. yarı performansı sergilediklerini ifade eden Blanc; "Birkaç gol daha atmayı haketmiştik. Ancak Courtois'yı geçemedik. Beni en çok etkileyen bu kadar uzun boylu bir kalecinin çok çevik olabilmesi" dedi.    

Chelsea Menajeri Jose Mourinho da, takımını 2. yarıda Courtois'nın kurtardığını kabul etti. İlk yarıda kendilerinin, 2. yarıda ise Paris Saint-Germain'in üstün olduğunu belirten Mourinho, sadece Courtois değil; Petr Cech gibi bir kaleciye de sahip oldukları için kendisini çok şanslı saydığını dile getirdi. Mourinho; "Futbolda 2 kaleci ile oynanmasına izin verilse hiçbir takıma şans tanımazdık" ifadesini kullandı.

Mourinho, yıldız oyuncusu Eden Hazard'a yapılan faullerden de şikayetçi. Paris Saint-Germain'in maç boyunca yaptığı 20 faulün 9'una Hazard'ın maruz kaldığını hatırlatan Mourinho; "İngiltere'de de durum farklı değil. Hazard çok dürüst bir oyuncu. Kimseyi kandırmıyor. Sonuna kadar ayakta kalmaya çalışıyor. Bunun karşılığında sürekli faule maruz kalıyor. Hakemler artık Hazard'a yapılan faullere karşı kartlarına başvurmalı" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...