Tahkim cezaları affetmedi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, PFDK'nın Volkan Demirel, Mahmut Uslu ve İbrahim Hacıosmanoğlu'na verdiği cezaları onadı.

NTV Spor 19.02.2015 - 18:31
Tahkim cezaları affetmedi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na verilen 180 gün hak mahrumiyeti cezası ve Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'in 4 maçlık cezasını onadı.

Kurul toplantısının ardından TFF'den yapılan açıklamaya göre, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK), 10 Şubat'ta yaptığı toplantıda Hacıosmanoğlu'na 3 ayrı olaydan verdiği hak mahrumiyeti ve 210 bin lira para cezalarına yapılan itirazlar reddedildi.

Trabzonsporlu futbolcu Salih Dursun'un 2 maç, bordo-mavili kulübün de 150 bin lira cezalarıyla, yönetim kurulu üyeleri Ali Uzunay'a verilen 28 gün hak mahrumiyeti ve 34 bin, Yakup Arslan'a verilen 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin liralık cezalar da kurulca onandı.

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile yaptıkları maçtan sonra, rakip takım idarecisine yönelik hakareti nedeniyle 4 maç ceza verilen Fenerbahçeli kaleci Volkan için yapılan itiraz da kabul görmedi.

Fenerbahçe Kulübü'nün duruşmalı toplantı ve tanık dinletme taleplerinin de reddedildiği belirtilen kararda, Volkan'ın bu eylemi aynı sezon içinde ikinci kez gerçekleştirdiği, müsabaka hakeminin uyarısına rağmen hakaret eylemini 3 kez aralıklarla devam ettirdiği aktarıldı. Futbolcuya verilen 23 bin 500 lira para cezasında da indirim yapılmadı.

Kurul, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin liralık cezalarını da onadı.

Torku Konyaspor Menajeri Seyit İçgül'ün 60 gün hak mahrumiyeti ve 65 bin liralık, Bandırmasporlu futbolcu Mehmet İlban'ın 1 yıl hak mahrumiyeti ve 30 bin liralık, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyessporlu futbolcu Gökhan Değirmenci'nin 3 maç ve 13 bin liralık cezalarına yapılan itirazlar da reddedildi.

 

Sayfa Yükleniyor...