Sakatlık sıkıntısı!

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül'den sonra Alper Potuk da sakatlandı. Potuk, Akhisar Belediyespor maçında forma giyemeyecek. Kulüp doktorları, Gökhan Gönül'i ise karşılaşmaya yetiştirmeye çalışıyor.

NTV Spor 21.02.2015 - 13:57
Sakatlık sıkıntısı!

Fenerbahçe'de, Akhisar Belediyespor maçı öncesi Gökhan Gönül ve Alper Potuk sıkıntısı yaşanıyor.

Son antrenmanı sağ arka adalesinde ağrı hissederek bırakan Alper Potuk'ta, yırtık ve kanama tespit edildi. Alper Potuk, Fenerbahçe'nin Akhisar Belediyespor'la oynayacağı Süper Lig karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Sarı lacivertli takımda, Gökhan Gönül'ün karşılaşmada oynayıp oynayamayacağı belirsiz. Milli futbolcunun yapılan kontrollerinde sol bacak adalesinde ezilme ve esneme tespit edildi. Sağlık heyeti Gönül'ün tedavisine başlarken, oyuncunun Akhisar maçı öncesi yapılacak son çalışmada kendisini tekrar deneyeceği belirtildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın, Bekir İrtegün'ü ise Akhisar belediyespor karşısında dinlendirmesi bekleniyor. Savunmanın ortasında bu maçta da Bruno Alves ve Egemen Korkmaz ikilisi görev yapacak.

Cezası, Tahkim Kurulu tarafından onanan Volkan Demirel, Akhisar Belediyespor maçında da oynayamayacak. Deneyimli kaleci 4 maçlık cezasının 2'sini tamamlamıştı. Volkan'ın yerine bu karşılaşmada da kaleyi Mert Günok koruyacak.

Sayfa Yükleniyor...