Devre arasında böyle motive oldular!

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, 1-1'lik eşitlikle gittikleri soyunma odasında futbolcuları nasıl motive ettiklerini anlattı.

NTV Spor 21.02.2015 - 22:46
Devre arasında böyle motive oldular!

Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan Galatasaray, zorlu Sivas deplasmanında öne geçmesine rağmen, tartışmalı bir faul kararı sonrası gelen golle topu ağlarında görmüştü. Sarı kırmızılı futbolcular devre arasına 1-1'lik beraberlikle giderken, hakeme de tepki göstermişlerdi. Ancak Galatasaray ikinci yarıda etkili futbolunu 2 golle süsledi ve Sivasspor'u deplasmanda 3-2 yenmeyi bildi.  

Devre arasına oldukça sinirli giren futbolcuların ikinci yarıya nasıl motive edildiklerini ise Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak anlattı.
 
Maç sonrası yaptığı açıklamada "Takıma güveniyoruz, bizim inancımız sonsuz, futbolcuların da inancı sonsuz" diyen Albayrak, devre arasında soyunda odasında hep birlikte konuştuklarını söyledi. Albayrak orada ne konuştuklarının sorulması üzerine ise "Onlara 'şampiyon olmak istiyorsak buradan 3 puanla dönmek zorundayız' dedik onlar da hep bir ağızdan 'biz şampiyon olacağız' dediler ve 3 puanı aldılar" yanıtını verdi.
 
Hakemlerle ilgili konuşmak istemediğini belirterek "Sadece rakipler de dahil olmak üzere kimsenin hakkının yenmesini istemiyoruz" diyen Albayrak, Galatasaraylı taraftarlara da çağrıda bulundu.
 
"Artık Erciyes maçında şu stadı bir tıklım tıklım doldurmalarını rica ediyorum" diyen Abdürrahim Albayrak, takımın şampiyonluk havası yakaladığını vurguladı.
 
Bu arada Albayrak bir basın mensubunun "Sivasspor taraftarından bir rahatsızlığınız var mı?" şeklindeki sorusuna ise "Hayır bütün kulüplerin Sivas yönetimi ve taraftarını örnek alması lazım. Dün tesislerini bize açtılar. İnsan bunları görmek istiyor, hepsinden Allah razı olsun" diye yanıt verdi.

Sayfa Yükleniyor...