Barcelona - Real Sociedad maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (La Liga 35. hafta)

Bu sezon hem Devler Ligi’nde hem de La Liga’da beklentilerin uzağında kalan Barcelona sezonu ikinci tamamlamak istiyor. İkincilik hedefi için Real Sociedad karşısında kazanmak isteyen Xavi Hernandez’in öğrencileri topladığı 73 puanla 3. sırada bulunuyor. Barcelona - Real Sociedad maçının ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati futbolseverler tarafından araştırılıyor. Peki Barcelona - Real Sociedad maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin detayları…

Haber Merkezi - NTV Spor 12.05.2024 - 16:26
Barcelona - Real Sociedad maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (La Liga 35. hafta)

’da heyecan Barcelona - Real Sociedad karşılaşmasıyla devam ediyor. Barcelona’nın rakibi Real Sociedad bu sezon İspanya Ligi’nin Girona ile beraber dikkat çeken takımlarının başında geldi. Oynadığı 34 karşılaşmada 54 puan toplayan Alguacil’in takımında en skorer isimler Oyarzabal, Kubo ve Mendez oldu. Barcelona, Real Sociedad karşısında kazanarak haftayı kayıpsız tamamlamak istiyor. Peki Barcelona - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

BARCELONA - REAL SOCİEDAD MAÇI NE ZAMAN?

Barcelona ve Real Sociedad’ın karşı karşıya geleceği mücadele 13 Mayıs Pazartesi günü oynanacak. Karşılaşma saat 22:00’da başlarken S Sport ve S Sport Plus ekranlarından izleyiciyle buluşacak.

BARCELONA VE REAL SOCİEDAD MAÇI DETAYLARI

Konuk takım son olarak Las Palmas karşısında sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı. Bu sezon ligde oynadığı 34 karşılaşmada 14 galibiyet, 12 beraberlik ve 8 mağlubiyet alan Sociedad, topladığı 54 puanla 6. sırada yer alıyor.

Barcelona ise ezeli rakibi Real Madrid’e şampiyonluğu kaptırdı. Girona’nın ardından 3. sırada bulunan Barcelona sezonu ikinci sırada tamamlamyı hedefliyor.

Xavi Hernandez’in öğrencileri, geride kalan haftalarda 22 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

Sayfa Yükleniyor...