"Çok güzel günler bizim olacak"

PTT 1. Lig'de sahasında Karşıyaka'yı 1-0 mağlup eden Şanlıurfaspor'da Teknik Direktör Osman Özköylü, futbolcularının sahadaki mücadelesinin maçı ne kadar kazanmak istediklerinin göstergesi olduğunu belirterek, çok güzel günlere kavuşacaklarına inandığını söyledi.

NTV Spor 22.02.2015 - 17:04
"Çok güzel günler bizim olacak"

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, gerçekten ihtiyaç duydukları galibiyeti aldıkları için mutlu olduklarını anlattı.
     
Oyuncularını ortaya koyduğu onurlu ve karakterli mücadeleden dolayı kutlayan Özköylü, "Takımla daha yeni birlikteyiz ve oyun mantalitemizi daha yeni aktarmaya çalışıyoruz. Bir anda her şey değişmiyor. Çok kolay değil, futbolcularımla daha fazla çalışma imkanım olmadı. Buna rağmen oyuncularımızın istediklerimizi yapma gayreti, sahadaki mücadeleleri bence takdire değer. Onlar da hak ettiğimiz galibiyeti son dakikalar da olsa bize armağan etti. Maçın genelinde üstün oynayan taraf bizdik. Pozisyonlar bulduk, goller kaçırdık ve rakibe neredeyse pozisyon dahi vermedik. Futbolcularımın sahadaki mücadelesi, maçı ne kadar kazanmak istediklerinin göstergesiydi. Tüm futbolcularımı tebrik ediyorum. Çok güzel günlerin bizim olacağına inanıyorum" dedi. 
     
GÖKSU: 1 PUAN ALMAMIZ GEREKİYORDU     
Karşıyaka Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu da puan için geldiklerini ancak bunu başaramadıkları için üzgün olduklarını söyledi.
     
Futbolda özellikle son dakikalarda yenilen golün daha üzüntü verici olduğunu ifade eden Atik, "Oyunun gidişatına göre buradan bir puan almamız gerekiyordu ancak son dakikada yediğimiz gol, rakibimize 3 puan getirdi. Yolumuzdan şaşmadık, kaybettiğimiz puanları gelecek haftalarda telafi edip iddiamızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...