Olimpiyat'a akın var!

Beşiktaş taraftarı bu sezonun seyirci rekoruna imza atmaya hazırlanıyor. Liverpool maçına 3 gün kala satışa çıkan 60 bin biletin 50 bini satılmış durumda.

NTV Spor 23.02.2015 - 13:23
Olimpiyat'a akın var!

Atatürk Olimpiyat Stadı tarihi günleriden birini daha yaşamaya hazırlanıyor. Beşiktaş'ın perşembe günü Liverpool ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş maçı öncesi biletlerin büyük bölümü tükendi.

Satışa çıkan 60 bin biletin 50 bininin satıldığı öğrenirlirken, kalan 10 bin biletin de maç gününe kadar bitmesi bekleniyor.

Siyah beyazlıların ayrıca 13 bin kombineli taraftarı bulunuyor. Kombine kartı bulunan taraftarların da maça ilgi göstermesi halinde karşılaşma tamamen dolu tribunler önünde oynanacak.

Konuk Liverpool için ayrılan 4 bin bilet de İngiltere'ye gönderildi. Bu 4 bin biletten 1500'ü şu ana kadar satılmış durumda. 2005 Şampiyonlar Ligi finalinde Milan'ı Olimpiyat Stadı'da unutulmaz bir maç sonrası penaltı atışları ile mağlup eden Liverpool, kupayı müzesine götürmüştü. Bu nedenle İngiliz taraftarların maça yoğun göstermesi bekleniyor.

Perşembe günü Olimpiyat Stadı'nda 2-3 bin dolayında Liverpool taraftarının olacağı tahmin ediliyor.

Sayfa Yükleniyor...