"O Mevlana'yı bilmez"

Galatasaray Divan Kurulu Toplantısı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Duygun Yarsuvat, "Ünal Aysal'a kırılmadım. Başkan aday sayısı konusunda bilgim yok ama ben aday olmayacağım" dedi.

NTV Spor 23.02.2015 - 17:50
"O Mevlana'yı bilmez"

Galatasaray Başkanı Duygun Yarvusat, daha önce "Kaçtı, giti" diye açıklamalar yaptığı eski başkan Ünal Aysal'ın kendisine yönelik 'Bir lafa bakarım lafı mı diye bir söyleyene bakarım adam mı diye' yantını  yorumladı. Bu sözlerden dolayı incinmediğini söyleyen Yarvusat; "Bu Mevlana'nın sözüdür. O Mevlana'yı bilmez zaten ona da birisi söylemiştir" diye konuştu.

Başkan adayları arasında Turgay Kıran ve Adnan Öztürk isimlerinin ön plana çıktığının hatırlatılması ve kendisinin aday olup olmayacağıyla ilgili olarak da Yarsuvat, "Aday sayısı fazla olabilir. Benim aklımdan geçen bir aday var o da ben değilim. Birisini de işaret etmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

Aday olmayacağının altını çizen Yarvusat, "Öyle geldim, öyle gidiyorum. Bu yönetimden kaç kişinin yeni yönetimde olacağı konusunda bilgim yok. Çok gizli konuşuyorlar, bana haber vermiyorlar. Kapalı kapılar arkasında konuşuyorlar" diyerek kesin kararını açıkladı.

Geçen yıllarda yanan Galatasaray Üniversitesi'nin yeniden yapımının proje aşamasında olduğunu vurgulayan Yarsuvat, "Başkanlığı bıraktığımda da normal hayatıma devam edeceğim. Şu andaki normal değil. Kulüp meseleleriyle uğraşıyoruz. Orada daha çok vakit harcıyoruz. Başkanlığı bıraktıktan sonra ağırlığı üniversiteye vereceğim" diye sözlerini bitirdi.

Sayfa Yükleniyor...