Melo’nun yerine 3 aday!

Galatasaray'da Felipe Melo'nun uzun bir süre sahalardan uzak kalacak olması, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nu kadro konusunda alternatif isimlere yöneltecek. Sarı-kırmızılılarda Selçuk İnan'ın yanında oynayacak 3 önemli aday bulunuyor.

NTV Spor 24.02.2015 - 10:49
Melo’nun yerine 3 aday!

Medicana Sivasspor mücadelesinde Melo'nun yerine Hamit Altıntop'a şans veren Hamzaoğlu, tecrübeli futbolcunun performansından memnun kaldı. Hamit özellikle defansif anlamda Medicana Sivasspor'un ataklarını keserken oldukça başarılı olurken, hücumda aynı oranda etkin olamadı. Kariyerinde daha önce orta sahanın ortasında forma giyen Hamit, milli takımda da zaman zaman o bölgede görev yapıyordu. Bu sezon 14 lig, 3 kupa, 5 de Şampiyonlar Ligi maçında forma giyen Hamit Altıntop 3 gol kaydetti.

Hamzaoğlu'nun diğer alternatifi ise Yekta Kurtuluş olacak. Tecrübeli oyuncu bu sezon eski formundan uzak bir görüntü ortaya koyuyor. Yekta 10 lig, 5 kupa, 1 de Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında oynadı ve 3 gol attı.

Prandelli döneminde transfer edilen ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle fırsat bulamayan Dzemaili ise Hamzaoğlu'nun şans verebileceği bir diğer isim. İsviçreli futbolcu sakatlık sürecini atlattı ve bir süredir takımla beraber çalışmalarını sürdürüyor. Galatasaray kariyerinde 8 lig, 2 kupa, 4 de Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına çıkan deneyimli oyuncu henüz gol atamadı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, ayrıca Emre Çolak'ı da orta sahada kullanarak bazı maçlarda Selçuk İnan'ı daha defansif görevlendirmeyi planlıyor. Genç teknik adam bu sezon zaman zaman Emre çolak'ı orta sahanın ortasında kullanmış ve performansından memnun kalmıştı.

Sayfa Yükleniyor...