Koeman'dan Van Gaal'e eleştiri!

Southampton Menajeri Ronald Koeman, Manchester United'ın başında bulunan vatandaşı Louis van Gaal'in çalışma anlayışını anlattı. Koeman'a göre Van Gaal çalıştırdığı tüm takımlarda otoritesini kurmak için futbolcuların yüreklerine korku salıyor.

NTV Spor 24.02.2015 - 14:05
Koeman'dan Van Gaal'e eleştiri!

Louis van Gaal ile hem Barcelona hem de Ajax'ta birlikte çalışan Ronald Koeman, Manchester Unitedlı oyuncuların yaşadıklarına ışık tutacak açıklamalar yaptı. Ajax'ta Van Gaal ile büyük sorunlar yaşayan Koeman, Manchester United'ın başındaki vatandaşına eleştiriler getirdi.

Koeman'a göre Van Gaal, takımda disiplini sağlamak için oyuncuların yüreklerine korku salıyor. Daily Mirror gazetesine konuşan Koeman, "Van gaal'i teknik direktör yaptığınızda kulübe kalite getirirsiniz. Aynı zamanda her şeyi bildiğini düşünen biriyle çalışmak zorunda kalırsınız ki; bu da zaman zaman çatışmalara yol açar" ifadelerini kullandı.

Halen Southampton'ın başında bulunan Koeman, Van Gaal ile kendisinin karşılaştırılmaması gerektiğini vurguladı. Kendisinin çok daha farklı bir tarzı olduğunu dile getiren Koeman, "1998 Dünya Kupası'ndan sonra Barcelona'da Van Gaal'in yardımcılığını yaptım. Ondan çok şey öğrendim. Ancak ben oyuncularımın üzerine asla onun kadar sorumluluk yüklemem. Hiçbir oyuncumun benden korkmasını istemiyorum" dedi.

Sayfa Yükleniyor...