"İlk defa çiçeklerle karşılandım"

Kardemir Karabükspor'da teknik direktör Yılmaz Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk kez bir oyuncu grubu tarafından çiçeklerle karşılandığını söyledi.

NTV Spor 25.02.2015 - 15:32
"İlk defa çiçeklerle karşılandım"

Kardemir Karabükspor'un yeni teknik direktörü Yılmaz Vural, oldukça iddialı...

Kariyerindeki 25. takımı çalıştırdığını ve ilk kez bir oyuncu grubu tarafından çiçeklerle karşılandığını belirten Vural, bu durumun kendisini ekstra motive ettiğini söyledi...

"DETAYLARLA FUTBOL KAZANILIYOR"
Karabük'te bu endişe ve korkunun olduğunu, alınan sonuçların bunu kanıtladığını anlatan Vural, "Alınan sonuçlar ortada. Bu işin içerisi dışarısı kalmamış. Rakibin büyüğü küçüğü kalmamış. Artık herkes kadro yapısı bakımından birbirinden çok farklı değil. Detaylarla futbol kazanılıyor. Geçen hafta oynanan maçta bu görüldü. Bireysel hatalar... Yani görüldüğü gibi bu endişe ve korkudan dolayı kaynaklanan dikkatsizlikler. Biz nereye gidersek gidelim, kiminle oynarsak oynayalım bu takım her maçına kazanma duygusuyla çıkmalı ve kesinlikle 'eyvah ben kaybedersem' diye düşünmemeli. Bu mantıkla çalışmalarımız sürecek" diye konuştu.

"EVİNDE BİR FARKLILIK YARATAMAMIŞ"
Futbolun biraz da şans oyunu olduğunu belirten Vural, taraftarın desteğinin önemine değindi.

Karabük'ün İngiltere'dekilere benzeyen, kutu gibi, taraftarın sahanın içinde göründüğü bir stadı olduğunu ifade eden Vural, "Taraftarın orada vereceği tempo, vereceği baskı önemli. Şu ana kadar baktığım bilançoda pek böyle olmamış. İçeride 6 mağlubiyeti var takımın. Yani demek ki evinde bir farklılık yaratamamış. Artık bizim yerel medyamız, kendi basınımız, taraftarımız, kendi çalışanımız, hepimiz bu camianın bir halkasıyız. Birimizin yanlış yapması, hepimizi etkiliyor" ifadesini kullandı.

"İLK DEFA ÇİÇEKLERLE KARŞILANDIM"
Vural, Türkiye'de "başarı varsa desteğin olduğunu" savunarak, "Şunu taraftarımız unutmasın, sahada kazanmayı düşünen bir takım görecekler. Hayatımda en mutlu olduğum yerlerden bir tanesi burası oldu. Benim bu 25. takımım. Hiçbir takımda bir oyuncu grubu beni çiçekle karşılamadı. Burada bunu yaşadım. Yani ilk defa beni bir oyuncu grubu çiçeklerle karşıladı. Bu beni çok duygulandırdı. Demek ki bir kabullenme olmuş. Demek ki oyuncuda 'hocam senden memnunuz' mesajı var. Bu beni motive etti. İnşallah hep birlikte takımımızın ligde kalmasını sağlayacak puanı alırız" şeklinde konuştu.

Kardemir Karabükspor'un ligde kalması gerektiğini, uzun vadede her alanda projelerinin olduğunu aktaran deneyimli çalıştırıcı, başarısızlık karşısında bu projelerin de zora düşeceğini kaydetti.

 

Sayfa Yükleniyor...