"Giresun'dan 3 puanla döneceğiz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un basın sözcüsü Mehmet Ekizler, Giresunspor deplasmanından 3 puanla döneceklerini söyledi.

NTV Spor 26.02.2015 - 16:06
"Giresun'dan 3 puanla döneceğiz"

Denizlispor, hafta sonu karşılaşacağı Giresunspor karşılaşmasının hazırlıklarını Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Basın sözcüsü Ekizler, Osmanlıspor deplasmanından aldıkları 1 puanın oyuncularının moral ve motivasyonunu artırdığını belirtti.

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile iyi bir başlangıç yaptıklarını dile getiren Ekizler, takımın küme düşme potasında bulunduğunu fakat hiçbir zaman küme düşme korkusu yaşamadıkları ifade etti.

Denizlispor'un kaliteli bir kadroya sahip olduğunu, ligdeki bulunduğu konumu asla hakketmediğini kaydeden Ekizler, şunları söyledi:

"Ligde 13 zorlu final maçı oynayacağız. Bu karşılaşmalardan toplayabildiğimiz puanları alarak ligde kalacağımıza inanıyoruz. Biz futbolcu kardeşlerimize ve teknik ekibimize güveniyoruz. Hafta sonu deplasmanda önemli bir maç oynayacağız. Giresunspor da maçı kazanmak isteyecek. Fakat daha istekli ve sabırlı oynayarak karşılaşmayı kazanacağımız düşünüyorum. Denizli'ye, Giresun'dan 3 puanla döneceğiz ve ilk deplasman galibiyetimizi alacağız. Oyuncularımızın istekleri bunu başaracağımızı gösteriyor."

 

Sayfa Yükleniyor...